Debakl Křižanova B a Jimramov bere tři body, aneb zápas o 12 gólech


19

Jimramov dokázal po vyrovnání skóre v 50. minutě vzít otěže zápasu pevně do svých rukou a roztřílel se na půdě Křižanova celkově 9 góly!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Územní převaha Jimramova vedla ke skóre 1:3

K úvodnímu utkání nové sezóny cestovali hosté z Jimramova do Křižanova a v utkání se střetli s nejmladší sestavou za posledních 30 let s místním béčkem. To ale nevadilo, všichni hráči, včetně těch nejmladších, přistoupili totiž k utkání zodpovědně a podali velmi dobrý výkon. Hned od úvodu začal Jimramov díky středové řadě s věkovým průměrem 23 let ovládat hru. První gól na 0:1 padl již v 11. minutě v podání M. Dvořáka. Domácí ale držel výborný M. Homola v brance, takže domácí hned šest minut po tom dorovnali na 1:1, konkrétně L. Burian. Netrvalo dlouho, 6 minut, a hosté si znovu brali vedení 1:2, skóroval M. Čupr. Po ještě jednom gólu bylo skóre zvýšeno V. Vraspírem. Skóre bylo teda na konci poločasu 1:3 a odpovídalo dosavadnímu průběhu hry, kdy Jimramov kontroloval hru.

Poločas o osmi gólech

V poločase domácí prostřídali. Do hry přišel M. Veselský a B. Horníček, tým přidal na důrazu a po chybách obrany Jimramova dokázal srovnat během pěti minut na 3:3 po gólech M. Škorpíka a právě M. Veselského, devatenáctiletého mladíka. V tu chvíli to ale na sebe vzali zkušení hosté, L. Bednář, kapitán, L. Zbytovský a M. Dvořák. Právě M. Dvořák dokázal už právě v 53. minutě zvrátit vedení znovu na svou stranu. Po chvilce, třech minutách, dokonal svůj hattrick na 3:5. Zbytek zápasu už hosté znovu domácí přehrávali, ale tentokrát hlavně kondičně. Další góly dával V. Peňáz (63'), znovu M. Dvořák, svůj už čtvrtý (76'), M. Čupr svůj druhý (84') a L. Zbytovský (87'). Takže zápas skončil rozdílem šesti gólů 3:9.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář SK FC Křižanov B): Reportáž ze zápasu už vznikla ze strany hostů, takže jen pár doplnění k tomu: 1) Výsledek bohužel naprosto odpovídá průběhu, nestíhali jsme ani fotbalově, ani kondičně. 2) Naivní výkon z naší strany to omlouvá jen částečně, ale všechna čest Zbytovskému, který - pokud by se hokejovou terminologií počítaly i druhé asistence - nahrál snad na 7 hostujících gólů. 3) Jestli Jimramov s touhle sestavou nebude hrát o postup, tak je něco špatně.

TJ Sokol Jimramov
Jaroslav Pajkr (vedoucí mužstva TJ Sokol Jimramov): Všichni hráči včetně náhradníků podali velmi dobrý výkon a tak nepřítomný trenér Borovský může být spokojen jak mužstvo na úvod sezony připravil. Kladem utkání byla oboustranně slušná hra k čemuž přispěl bezchybný výkon rozhodčího Rosického. V příštím utkání přivítáme doma nejbližšího soupeře – Pohledec a to bude další zkouška pro omlazenou sestavu.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Sklenář [-] (46. B. Horníček [-] ) , M. Burian [-] , M. Broža [-] (62. A. Nedoma [-] ) , M. Škorpík [-] (67. T. Frantl [-] ) , J. Endlicher [-] , J. Stupka [-] , J. Žák [-] (62. D. Kaštan [-] ) , L. Burian [-] (46. M. Veselský [-] ) , J. Švejda [-] , J. Mužátko [-]

TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - L. Bednář [-] (67. J. Prüger [-] ) , J. Sedlák [-] , V. Vraspír [-] , K. Šenkýř [-] (81. D. Halva [-] ) - L. Zbytovský [10.0] , V. Peňáz [-] , M. Čupr [-] , M. Gregor [-] (76. . Novotný [-] ) - M. Dvořák [10.0] , V. Peňáz [-]

ŽK: 90. M. Burian .
Hráči zápasu: L. Zbytovský , M. Dvořák .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 74. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - BURIAN Aleš (N), PLOCEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání dobré úrovně. Domácí si přeložili utkání na neděli, tak není jasné kolik hráčů z kádru áčka nastoupí, mohou také využít šikovné dorostence, kteří zatím nehrají. Hosté hráli v minulém ročníku velmi dobře a tak zajímavé utkání skončí nerozhodně.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů