1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček opět vyhrál, tentokrát ve loupili ve Víru


Branky


88. D. Šenkýř - 23. L. Smejkal (p.) , 50. L. Smejkal , 89. T. Šlitr
22

Ve 3. kole se na půdě Jiskry představil nováček soutěže Velké Meziříčí C. Hosté se v tomto zápase pokoušeli o další výhru, zatímco domácí usilovali o 1. body v tomto ročníku. Bohužel hřiště nebylo moc dobře pro dnešní zápas moc dobře připravené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libor Smejkal poslal hosty do vedení

Jelikož hřiště dnes nebylo úplně v dobré kondici, protože byla vysoká tráva, která kazila hostům kombinační hru. Nic to ale nemění na tom, že lepším týmem právě bylo Meziříčí. Ve 23. minutě padl první gól zápasu, o který se z penalty postaral Libor Smejkal, který tak poslal svůj tým do vedení. Domácí hráli také dobrý fotbal, jenže se moc angažovali směrem k rozhodčímu Michalu Stehlíkovi. Přesto si některé šance vypracovali domácí i hosté, které ale brankou neskončily. První poločas byl tedy docela vyrovnaný, přesto o gól a zaslouženě vedl 1:0 c-tým Velkého Meziříčí. Tady ale Jiskře k bodům moc nechybělo.

Přetahovaná dopadla lépe hostům

Ve druhém poločase oboum týmům začaly kvůli velkému teplu docházet síly. Domácí v průběhu hry hodně protočili sestavu, protože chtěli s vývojem utkání něco udělat. Nasadili do hry mladší hráče, kteří jsou sice běhavější, ale protože proti nim stáli zkušení hráči hostujícícho týmu, tak se Vír do nějaké větší šance prakticky nedostal. V 50. minutě navíc cestu k bodům domácím ztížil opět Libor Smejkal, kdy tento kanonýr dostal hezký nákop za obranu a v souboji se stoperem se míč odrazil až za záda domácího brankáře Jakuba Preislera. Poté domácí začali hrát více otevřenou partii, více na soupeře vylezli a hnali se za snížením. Toho se Jiskra dočkala až v závěru, když krásně uklidil míč David Šenkýř a domácí tak byli zpátky ve hře. Jenže další minutu nato byly myšlenky na body defintivně pohřbeny, když prakticky z rozehry hosté, konktétně Tomáš Šenkýr vrátil Meziříčí náskok v podobě dvou branek. Po tomto góle už bylo po zápase, ve kterém si nováček z Meziříčí odváží další výhru, tentokrát z Víru 3:1. Domácí snižující gól přišel už pozdě, navíc na něj rychle hosté odpověděli.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - trenér, hráč: Zápas to byl dobrý, škoda toho terénu a škoda domácího mančaftu a diváků, kteří se více věnovali rozhodčímu než fotbalu, jinak si myslím, že to byl docela slušný zápas. hráč utkání: Filip Musil



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - K. Orel [-] , T. Piskač [-] , D. Lahodný [-] , O. Rychlý [-] , A. Filip [-] (61. D. Šenkýř [-] ) - J. Coural [-] (78. V. Skoumal [-] ) , D. Fiala [-] , F. Kintr [-] - D. Preisler [-] (46. M. Mokrý [-] ) , J. Vícha [-] (78. P. Orel [-] ) -

FC Velké Meziříčí C
R. Invald [-] - L. Smejkal [-] , J. Krejčí [-] , T. Kuřátko [-] , E. Smejkal [-] , L. Smejkal [-] , V. Winterling [-] , F. Musil [-] , N. Bibr [-] , M. Valenta [-] (54. T. Šlitr [-] ) , D. Šlapal [-] (46. I. Nováček [-] )

ŽK: 37. J. Preisler , 57. M. Mokrý , 70. D. Šenkýř , 88. F. Kintr - 16. F. Musil , 40. E. Smejkal .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Stehlík Michal - DUFEK Jan, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

domácí nelidsky zničí hostující celek

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů