2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice přijely z Okříšek B bez bodu


Branky


17

Ve vzrušujícím zápase mezi Okříšky B a Čáslavicemi si Okříšky B udržely vedení z první půle a zvítězily 2:1. Skvělý výkon hráčů Okříšek B vedl k jejich vítězství, zatímco Čáslavice se snažily, ale nedokázaly srovnat skóre. Okříšky B tak slaví zasloužené vítězství ve svém domácím prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre

Úvod do zápasu měli lepší domácí. Ve 12.minutě se k balónu ve vápně dostal Vojtěch Jůza a prostřelil Obůrku v hostující brance 1:0. Zbytek poločasu byl vyrovnaný ale skóre se nezměnilo ani na jedné straně, i když oba týmy dali po jedné brance. Nicméně rozhodčí Vrzal bystrým okem odhalil z kruhu na půlce ofsajdy, i když praporky obou pomezních zůstaly vždy dole. 

 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

V úvodu druhé půle využili hosté nekoncentrovanosti domácího družstva, které zůstalo duši v kabině. Centr na zadní tyči uklidil do branky Michal Růžička 1:1. Hostům tato branka pomohla a v následujících minutách ovládli hřiště. Nicméně nic z toho nevytěžili. Rozhodnutí přinesla akce domácích dorostenců v 72.minutě. Teplan poslal centr do vápna, Bulant svedl souboj s gólmanem, od kterého se balón odrazil k Nicolasi Spilkovi a ten ve svém prvním zápase v mužské kategorii rozhodl. Nutno podotknout, že zakončení neměl úplně jednoduché, nicméně se s přehledem svoji šanci využil. Čáslavice se ve zbytku utkání snažili prosadit dlouhými nákopy. S tím si však spolehlivě poradila domácí obrana, a tak tři body zůstaly doma. A tak v napínavém zápase mezi Okříšky B a Čáslavicemi se Okříšky radovaly z vítězství 2:1. Oba týmy předvedly bojovný výkon, ale Okříšky si odnesly zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Nevolka Tomáš, brankář: Nejtěžší okamžik byl vykloubený prst na ruce v úvodu zápasu. Děkuji Tomáši Dočkalovi, který mi ho po shlédnutí YouTube krásně nahodil. Do konce zápasu jsem na to ani nepomyslel. Teď však můžu říct, že bude potřeba hodně ledu. Za výhru jsem rád.

FK Čáslavice-Sádek
Šimek Marcel, hráč: Škoda, že v našem týmu není více fotbalistů. Jinak bysme tady lehce vyhráli.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - J. Jeřábek [-] (46. J. Bulant [-] ) , M. Pařízek [-] , P. Molák [-] , V. Jůza [-] (59. D. Šinkovský [-] ) , J. Jůza [-] (70. F. Koreš [-] ) , M. Hobza [-] , T. Dočkal [-] , N. Spilka [-] , M. Večeřa [-] , F. Teplan [-] (72. P. Lorenc [-] )

FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - J. Mach [-] (63. L. Mach [-] ) , M. Zikmund [-] , O. Bulička [-] , M. Růžička [-] , P. Růžička [-] , M. Šimek [-] , D. Šmehlík [-] , M. Busta [-] , L. Micka [-] , M. Klika [-]

ŽK: 27. M. Večeřa , 43. J. Jůza , 57. T. Dočkal , 86. P. Molák - 30. M. Šimek , 86. M. Klika .
Hráči zápasu: N. Spilka - M. Růžička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - PADĚRA Jiří (N), BULANT Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání které skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích