Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín se jasnou výhrou nad Jaroměřicemi dostal do čela tabulky


17

V zápase mezi Koněšínem a Jaroměřicemi si Koněšín připsal vítězství s výsledkem 5:1. Už v prvním poločase šli domácí do dvougólového vedení a nakonec zvítězili pěti brankami na jednu. Toto utkání přineslo divákům několik zajímavých okamžiků a skvělou hru ze strany vítězného týmu Koněšín, který se dostal do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Do Koněšína tentokrát zavítal celek z Jaroměřic hrající zatím po loňském setupu z okresu klidný střed tabulky. Hosté se zejména v prvním poločase prezentovali velmi sympatickým herním projevem, byli velmi nepříjemní až dotěrní a rozhodně nenechali domácím nic zadarmo. Z počátku to byl spíše oboustranný boj mezi vápny bez koncovky. To se ovšem změnilo po dvaceti minutách hry, kdy dlouhý trestný kop přistál na hlavě nehlídaného Zahradníčka a ten tak poslal domácí do vedení. Po půl hodině hry to bylo pro Koněšín ještě veselejší – to si Doležal postupně obhodil dva bránící soupeře a předložil míč Dokulilovi, který nechytatelnou pumelicí vymetl zadní šibenici – 2:0. Hosté se do první vážnější šance dostali až pět minut před pauzou, ale Kalay nedokázal svůj pokus vměstnat mezi tři tyče.

   

Domácí ještě skóre navýšili

Hned zkraje druhého poločasu se po individuální akci prosadil domácí Doležal a bylo to už o tři branky. Hosté ale po hodině hry snížili, kdy se po rohovém kopu a několikerém odrazu míče nejlépe ve vápně zorientoval Dusík – 3:1. Jaroměřice tak vycítily ještě určitou naději na zvrat a chtěly se zápasem ještě něco udělat, ale byl to Koněšín, kdo si vytvářel větší šance. Hosty ale držel brankář Kašparides, i když to někdy hodně bolelo. Definitivu pro domácí a zlomení odporu hostů znamenala až čtvrtá branka Koněšína, kterou po své další krásné individuální akci čtvrt hodinky před koncem přidal domácí Doležal (dnes rozhodně hráč zápasu) – 4:1. Pátý gól střídajícího Lazárka po dlouhém autu už byl jen kosmetickou úpravou celkového skóre – 5:1.  



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Dneska jsme podle mého názoru v zápase jasně dominovali a potvrdili domácí neporazitelnost. I přes několik neproměněných šancí jsme soupeři dokázali dát pět branek a za to klukům patří pochvala. Od nás dnes jeden z nejlepších výkonů rozehrané sezóny.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - M. Pokorný [-] , Š. Dvořák [-] (71. L. Lazárek [-] ) , T. Dokulil [-] (73. M. Ošmera [-] ) , J. Meczl [-] (80. J. Svoboda [-] ) , O. Šibůrek [-] , D. Doležal [-] , M. Konečný [-] , R. Badura [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - L. Pekárek [-] , F. Dusík [-] (86. V. Kočí [-] ) , M. Konfršt [-] , A. Milchevych [-] , Z. Nykrmajer [-] , D. Vydra [-] (82. T. Fajtl [-] ) , P. Hadraba [-] , T. Kalay [-] , T. Přibyl [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 42. Š. Dvořák - 19. M. Konfršt , 34. T. Kalay , 34. Z. Nykrmajer , 55. T. Přibyl , 69. L. Pekárek , 72. D. Vydra .
Hráči zápasu: P. Zahradníček .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, ve kterém budou šťastnější domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích