3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč B dokázala vyrovnat v Jaroměřicích tři minuty před koncem


Branky


10. M. Doležal (p.) , 42. A. Milchevych , 79. T. Kalay - 3. A. Muška , 55. M. Lokaj , 87. M. Lokaj
14

Utkání mezi týmy Jaroměřice a FŠ Třebíč přineslo divákům napínavý zážitek plný emocí a gólů. Konečný výsledek 3:3 neodráží jen vyrovnaný průběh, ale také dramatický vývoj, kterým prošlo toto fotbalové střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Zápas začal svižně a již ve 3. minutě překvapil hostující tým z FŠ Třebíč. Adam Muška se trefil a poslal svůj tým do vedení 0:1. To byl signál pro domácí tým Jaroměřice, aby začal bojovat o srovnání. A podařilo se jim to rychle. Ve 10. minutě byla nařízena penalta a Michal Doležal ji bezpečně proměnil, čímž srovnal skóre na 1:1.

Jaroměřice následně pokračovaly v tlaku a v 42. minutě se jim podařilo otočit vedení ve svůj prospěch. Anton Milchevych vstřelil branku a poslal svůj tým do vedení 2:1. To byl i výsledek prvního poločasu.

Hosté dokázali v závěru zápasu vyrovnat

Druhý poločas však přinesl další dramatické zvraty. Hosté z FŠ Třebíč se nevzdávali a v 55. minutě se dostali zpět do hry. Martin Lokaj proměnil šanci a vyrovnal na 2:2. Oba týmy se poté snažily prosadit, ale brankáři byli na svém místě. V 79. minutě přišel další zlomový okamžik zápasu. Tomáš Kalay dal Jaroměřicím vedení 3:2 a zdálo se, že si tým podrží tři body. Nicméně, hostující FŠ Třebíč nechtěla skončit bez bodu, a v 87. minutě se Martin Lokaj znovu prosadil, tentokrát vyrovnal na 3:3. Do konce zápasu už žádné branky nepadly, a tak se utkání skončilo remízou 3:3. Pro oba týmy to byl nesmírně vyrovnaný zápas, který nabídl mnoho gólů a emocí. Diváci si rozhodně přišli na své, a toto utkání ukázalo, jak fotbal může být nepředvídatelný a vzrušující.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Hoste nehráli moc pohledný fotbal a jejich obrana si mnohdy nevěděla rady, když domácí napadaly, ale opět domácí ztratily v závěru, kdy nešťastným gólem přišly o dva body.




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - A. Milchevych [-] , J. Procházka [-] , M. Doležal [-] , Z. Nykrmajer [-] , D. Vydra [-] , P. Hadraba [-] , T. Kalay [-] , T. Přibyl [-] (89. T. Fajtl [-] ) , V. Aujezdský [-] (70. M. Konfršt [-] ) , J. Stejskal [-]

SK Fotbalová škola Třebíč B
S. Kuba [-] - M. Lokaj [-] , P. Saitl [-] , D. Kudrna [-] - M. Ustohal [-] (85. J. Eliáš [-] ) , R. Havelka [-] , V. Kopuletý [-] (46. O. Kühweg [-] ) , T. Krajčo [-] , A. Muška [-] (68. Š. Slabý [-] ) - L. Raitmajer [-] , F. Tomek [-] -

ŽK: 59. T. Kalay .
Hráči zápasu: T. Kalay - M. Lokaj .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - FOLTÝN Tomáš (N), SOBOTKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady zvítězí hosté.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů