Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč B se po pauze rozsřílela a jasně porazila Litohoř


Branky


5. R. Fišer , 49. F. Tomek , 55. J. Jurda , 59. R. Havelka (p.) , 60. A. Muška , 77. E. Zykollari - 35. D. Černý , 90. D. Černý
12

Ve fotbalovém zápase mezi FŠ Třebíč a B-Litohoř to nakonec byli hráči FŠ Třebíč, kteří si odnesli tři body po vítězství 6:2. Zápas začal vyrovnaně a oba týmy si v prvním poločase připsaly po jednom gólu, takže šlo do kabin za stavu 1:1. Druhý poločas však patřil hráčům FŠ Třebíč, kteří se chopili iniciativy a začali skórovat. Skvělý týmový výkon a účinná kombinace přinesly další góly na stranu domácího týmu. Nakonec zápas skončil výsledkem 6:2 ve prospěch FŠ Třebíč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V pátém kole ve Vícenicích na domácím hřišti fotbalová škola Třebíč přivítala TJ Litohoř. Foška vstoupila do utkání aktivně. Po úvodním tlaku domácích zužitkoval Fišer přízemní střelou k tyči a třebíčští se ujali vedení -1:0. Foška byla dále lepším týmem, ale staré známé pravidlo nedáš dostaneš se opět potvrdilo. Místo aby zvýšila vedení, tak v 35. minutě utkání z brejkové situace hosté vyrovnali na 1:1. Do konce poločasu se skóre neměnilo a obě mužstva odcházela do šaten za nerozhodnutého stavu. 

 

Domácí se po pauze rozstříleli

Druhé dějství začalo znovu aktivitou domácích. Po úvodních 4 minutách vstřelil branku domácí Tomek a poslal podruhé domácí do vedení. Foška neopakovala stejný scénář z prvního poločasu a v rozmezí 5 minut přidala další 3 branky a zvýšila vedení 5:1. To soupeři zlomilo vaz a ve zbytku zápasu Foška kontrolovala hru. Hra se odehrávala pouze na polovině hostujícího týmu a domácí zahazovali příležitosti navýšit skóre. Hra už neměla takový náboj jako v první půli za nerozhodnutého stavu. Střeleckou formu z minulého zápasu si přenesl Zykollari. Dlouhodobě žijící Řek v České republice proměnil svůj samostatný nájezd chladnokrevně jako Dellas na euru 2004 proti ČR a zvyšoval skóre utkání na 6:1. V posledních minutě litohořští upravili brankou stav utkání na konečných 6:2. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč B
Růžička Michal, vedoucí: „Velmi dobře jsme do utkání vstoupili a hned po 5 minutách vedli 1:0. Bohužel jsme se uspokojili vedením a přizpůsobili jsem se soupeři. Úplně jsme přestali hrát naši kombinační hru. Místo držení míče jsme začali nakopávat hru. Nakonec z jednoho z brejků jsme inkasovali na 1:1. V poločasové přestávce jsem musel zvýšit v kabině hlas a sáhl jsem ke dvěma střídáním. Naštěstí nám střídání vyšla. Mladý, agilní Muška hru rozhýbal. Druhý poločas už byl čistě v naši režii. Až na poslední minutu, kde jsme zbytečně inkasovali v poslední minutě branku. Na to si musíme se dát do příštího zápasu pozor. Za druhou půlku jsem spokojený.“

TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: K utkání jsme zajížděli bez čtyř hráčů základní sestavy,nicméně v prvním poločase jsme domácí zaskočili a z minima jsme vytěžili maximum.Ve druhém poločase nás jednoduchou hrou přehráli a zaslouženě vyhráli.Od ještě většího debaklu nás zachráníl výborně chytající Kapinus.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč B
S. Kuba [-] - O. Kühweg [-] , L. Raitmajer [-] (46. D. Kudrna [-] ) , L. Vrba [-] - F. Tomek [-] , R. Fišer [-] (63. E. Zykollari [-] ) , R. Havelka [-] , V. Svoboda [-] , T. Krajčo [-] - J. Jurda [-] - . Křivánek [-] (46. A. Muška [-] )

TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - L. Dolanský [-] , P. Szabó [-] , J. Okoš [-] (60. D. Raab [-] ) , D. Černý [-] , J. Pintér [-] , P. Šindelář [-] , D. Puchnar [-] , T. Kosmák [-] , P. Obrdlík [-] , L. Micka [-]

Hráči zápasu: A. Muška - Z. Kapinus .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - SVÍTIL Roman (N), KAŠÍK Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na výhru rezervy fošky.

Tip: výhra domácích