Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín zvítězil po obratu v druhém poločase nad Čáslavicemi


Branky


12

Dějství na hřišti mezi Koněšínem a Čáslavicemi bylo nabitou fotbalovou energií, která nakonec přinesla vítězství domácím hráčům. Zápas, který měl na poločasovém skóre 0:1 ve prospěch Čáslavic, se proměnil v dramatický obrat ve druhé půli, kdy Koněšín zaznamenal čtyři góly a odnesl si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Koněšín přivítal na svém hřišti Čáslavice, které jsou jedním ze dvou týmů, proti kterým se v loňské sezóně nedokázal bodově prosadit. Takže určitě před zápasem respekt. Jenže začátek letošní sezóny nezastihl Čáslavice úplně zrovna v ideální výsledkové pohodě a toho chtěli domácí tentokrát využít…Koněšín začal poměrně aktivně a první příležitosti k otevření skóre na sebe nenechaly dlouho čekat. Jenže pokusy Konečného, Čermáka, Badury a Dokulila nedokázaly najít volný prostor mezi třemi tyčemi. Domácí sice měli celkově hru pod kontrolou, ale tím, jak přibývalo neproměněných šancí, přibývalo i bezradnosti v zakončení. Trochu zákonitě uhodilo na druhé straně, kdy si po půl hodině hry dokázal zkušeně Šimek poradit s obráncem a první střela hostů na bránu hned skončila vedoucí brankou – 0:1. A tak místo pohodového vedení odcházeli domácí do kabin s jednobrankovou ztrátou.

 

Domácí otočili vývoj druhé půle

Trápení v koncovce protrhli domácí hned na začátku druhého dějství, kdy se po deseti minutách svým typickým způsobem dokázal střelecky prosadit Čermák – 1:1. Za další dvě minuty Koněšín otočil skóre ve svůj prospěch, kdy se z blízka prosadil i Dokulil – 2:1. Za dalších pět minut bylo pro domácí ještě veseleji – to Dvořák jenom usměrnil přihrávku na zlatém podnose a rázem to bylo už 3:1. Hosté už po tomto rychlém K.O. působili při vší úctě poněkud odevzdaně a smířeně. Naplno nebodovat v tomto zápase by pro domácí byla neopodstatněná ztráta. Koněšín si tak nakonec připsal celkem pohodovou výhru, kterou ještě necelou čtvrt hodinku před koncem vyšperkoval střídající Nováček ostrou střelou zpoza vápna, na kterou jinak velmi solidně chytající Obůrka dokázal reagovat jenom pohledem – 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: V první půli jsme nehráli to, co jsme chtěli. I přes vytvoření několika šanci jsme nic neproměnili a naopak Čáslavice dokázali skórovat z jediné šance, kterou v prvním poločase měli. Ve druhé půlce jsme zabrali a dokázali strhnout zápas na naši stranu a nakonec s klidem zvítězit.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Čermák [-] , Š. Dvořák [-] , J. Meczl [-] (58. M. Ošmera [-] ) , T. Dokulil [-] (74. J. Svoboda [-] ) , D. Doležal [-] (74. L. Lazárek [-] ) , M. Konečný [-] , R. Badura [-] (46. K. Nováček [-] ) , O. Šibůrek [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-]

FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - V. Podroužka [-] , D. Vald [-] (83. P. Vyhnálek [-] ) , J. Mach [-] , M. Busta [-] , M. Šimek [-] , P. Růžička [-] , M. Růžička [-] , M. Zikmund [-] , O. Bulička [-] , L. Mach [-]

Hráči zápasu: M. Macháček .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Koněšín sice prohrál v Mohelně, ale s Čáslavicemi si poradí.

Tip: výhra hostů