4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 10:15

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Kosmák z Litohoře sestřelil hattrickem Rapotice B


Branky


15

Fotbalisté Litohoře si připsali první výhru před vlastními fanoušky po výhře 4:1 nad Rapoticemi B 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v závěru poločasu ujali vedení

Domácí nastoupili po dlouhé době k zápasu v plné sestavě, což se projevilo i na výkonu v první půli. Hrálo se téměř na jednu branku. Hosté posíleni o dva hráče A týmu toho moc v prvnim poločase nevymysleli.V 10. minutě ohrozil branku hostí domácí Kosmák, ovšem výborně hostující golman míč výborně zneškodnil. Ve 25. minutě zahrávali domácí rohový kop. Po Černého střele brankář hostí vyrazil míč na břevno.Ve 35. minutě se ocitl sám před brankářem hostí opět Černý ale i jeho druhý pokus ztrozkotal na hostujícím brankáři. Když už se zdálo že poločas skončí nerozhodně, vystřelil z poza vápna Kosmák a se štěstím k tyčy otevřel skore -1:0.

Domácí ještě skóre navýšili

Po deseti minutách druhé půle nekompromisně zavěsil domácí Finda a bylo to 2:0. Hosté začali vystrkovat růžky a odměnou jim byl gól po pěkné akci kdy snížili na 1:2. Ovšem neuběhlo ani pár minut a domácí po nádherné akci kdy Kostka předložil míč Kosmákovi a ten chladnokrevně proměnil na 3:1. Neuběhlo ani pár minut a domácí Kosmák završil hatrikem vítězství domácích 4:1. Domácí měli ještě šance ale Černého opět vychytal golman hostů. Domácí Litohoř si tak připsala první soutěžní výhru, která je může nakopnout do dalších zápasů. Rapotice naopak mohou smutnit, že nenavázaly na výhru z minulého kola proti Čáslavicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: Dnes jsem rád konečně za tři body. Myslím, že jsme byli jasně lepší a vítězství je zasloužené. Hosté zaslouží pochvalu za slušnou a férovou hru.




Sestavy


TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - L. Coufal [-] , O. Kostka [-] , D. Černý [-] , R. Finda [-] (75. J. Okoš [-] ) , T. Krejča [-] , P. Šindelář [-] , D. Puchnar [-] , T. Kosmák [-] , P. Obrdlík [-] (81. V. Polický [-] ) , L. Micka [-]

FC Rapotice B
A. Krčma [-] - M. Šmarda [-] , P. Tesař [-] , J. Tesař [-] , M. Laš [-] (46. D. Slaný [-] ) , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-] (71. J. Karmazín [-] ) , M. Dobeš [-] , L. Konárek [-] , A. Chatrný [-] , T. Švarc [-]

ŽK: 48. T. Krejča .
Hráči zápasu: T. Kosmák - M. Šmarda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - DOLANSKÝ Ladislav (N), KOŠÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou týmů že spodku tabulky, ve kterém zvítězí domácí.

Tip: výhra hostů