2:1
(0:0)
63. T. Kalay
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 10:15

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma přehrály Jaroměřice


Branky


11

Samotný zápas mezi týmy Radotice a Jaroměřice byl plný emocí a dramatických zvratů. Obě mužstva se na hřišti snažila dosáhnout vítězství, což dalo divákům hodně důvodů k napětí. Zápas se nakonec vyvíjel ve prospěch týmu Radotice, ale cesta k vítězství nebyla vůbec snadná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas zápasu probíhal velmi vyrovnaně. Tým Radotice měl více držení míče, ale tým Jaroměřice se dobře bránil a nedovolil soupeři vytvořit si žádné výrazné šance.

Domácí rozhodli ve druhé půli

První branka zazněla až ve 53. minutě, kdy Martin Jeleček umístil míč do sítě soupeře. To bylo pro Radotice velmi povzbuzující, ale tým Jaroměřice neztrácel naději.

Jenom šest minut po první brance se týmu Jaroměřice podařilo odpovědět. Tomáš Kalay se dostal do střelecké pozice a vyrovnal skóre na 1:1. To rozvířilo emoce na hřišti i mezi fanoušky. Zápas se zdál být na vzestupu a oba týmy bojovaly o vedení. Klíčovou chvílí zápasu byla poslední minuta normální hrací doby. Martin Jeleček, který se již jednou prosadil, se stal hrdinou Radotic. Ve 90. minutě se mu podařilo překonat brankáře soupeře a vstřelit druhou branku pro svůj tým. To znamenalo vedení 2:1 pro Radotice a fanoušci byli v extázi.

Závěrečné minuty zápasu byly plné napětí. Tým Jaroměřice se snažil vyrovnat, ale obrana Radotic byla pevná a nedovolila soupeři vytvořit si šanci na vyrovnání. Zápas tak skončil vítězstvím týmu Radotice 2:1. Pro hráče a fanoušky týmu Radotice to byl den radosti a slávy. Jejich tým dokázal porazit tvrdého soupeře a získat cenné tři body. Naopak tým Jaroměřice odcházel z hřiště s hořkou pílí porážky, ale s vědomím, že zápas byl plný bojovného ducha a dramatu.

Tento zápas mezi Radoticemi a Jaroměřicemi ukázal, že fotbal může být velmi nepředvídatelný a emocionální. Každý moment na hřišti může změnit osud zápasu. Pro Radotice to byl den, který si budou dlouho pamatovat, a pro fanoušky to byl den plný radosti a euforie.



Ohlasy k zápasu



Remízovy zápas, kdy jsme vlastní chybou v poslední minutě přišli o bod. Opět byl na hřišti naším nejlepším hráčem nestárnoucí Tomáš Kalay



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - J. Tengeri [-] (89. V. Bláha [-] ) , T. Kincl [-] , M. Jeleček [-] , L. Janda [-] , M. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] , A. Mrkva [-] (85. M. Sevelda [-] ) , M. Kincl [-] (85. M. Tobolka [-] ) , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-] (77. J. Vyhnálek [-] )

FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - Z. Nykrmajer [-] , J. Procházka [-] , M. Konfršt [-] (87. T. Fajtl [-] ) , P. Hadraba [-] , T. Kalay [-] , D. Vydra [-] , T. Přibyl [-] , V. Aujezdský [-] , A. Milchevych [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 38. T. Kalay , 71. V. Aujezdský .
Hráči zápasu: M. Jeleček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - NEVĚČNÝ Jan (N), SEVELDA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Jaromky o gól zvítězí.

Tip: výhra hostů