0:1
(0:0)
87. T. Kalay
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 10:15

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice vyhrála v závěru zápasu na hřišti Litohoře


Branky


87. T. Kalay
12

V zápase dvou nováčků soutěže zvítězily Jaroměřice těsně před koncem na půdě Litohoře jedinou brankou v zápase 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí se představili po 6 letech ve III. třídě na domácím hřišti a jako nováček rozhodně nezklamali. Utkání bylo od začátku vyrovnané, hosté v prvním poločase nastřelili dvakrát břevno domácí branky. Také domácí měli své šance, ale neproměnili je. 

Hosté rozhodli o své výhře v závěru zápasu

Do druhé půle nastoupili obě mužstva s vědomím strhnout vítězství na svou stranu, ovšem na obou stranách vynikali brankáři. Když už se zdálo, že utkání skončí nerozhodně, tak domácí udělali chybu a hostující Kalaj těsně před koncem rozhodli o vítězství hostů. Litohoř měla ještě několik minut na to, aby vyrovnala, ale hostující tým bránil svůj vedení se vší silou. Nakonec se jim to podařilo udržet a získat tři body za vítězství.

Tento zápas ukázal, že i zdánlivě vyrovnaný zápas může přinést vzrušení a drama, a to až do samého závěru. Fanoušci Litohoře mohou být trochu zklamaní, že jejich tým nedokázal bodovat, ale pro Jaroměřice je to určitě sladké vítězství. Další zápasy budou rozhodovat, jak se oba týmy umístí na konci sezóny. Litohoř tak po postupu do třetí třídy utrpěly druhou porážku o jedinou branku. V tomto zápase byly k bodu mnohem blíże, ale na zisk bodů to opět nestačilo, což budou chtít určitě napravit v dalším venkovním zápase na půdě Moravských Budějovic B, které je navíc derby.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: Rozhodně dnes musím kluky pochválit za bojovnost, byli jsme vyrovnaným soupeřem, bohužel i tentokrát jsme odešli poraženi.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Jaroměřice s mladikama v obraně pod taktovkou T.Foltýna nedovolili ůtočníkům domácích nic vážného a co prošlo to pochytal skvělý brankař Kašparides.V ůtoku to podržel nestárnoucí T.Kalay s mladíkem Vydrou a jsou z toho 3body pro Jaroměřice.



Sestavy


TJ Litohoř
J. Pintér [-] - O. Kostka [-] , D. Černý [-] (80. M. Šafrata [-] ) , L. Dolanský [-] , P. Šindelář [-] , J. Okoš [-] , D. Puchnar [-] , T. Kosmák [-] , P. Obrdlík [-] , L. Micka [-] , V. Polický [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - P. Hadraba [-] , T. Kalay [-] (88. V. Kočí [-] ) , D. Vydra [-] (58. M. Konfršt [-] ) , L. Pekárek [-] (46. J. Procházka [-] ) , T. Přibyl [-] , Z. Melán [-] , T. Foltýn [-] (72. T. Hambálek [-] ) , V. Aujezdský [-] , A. Milchevych [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 66. T. Přibyl .
Hráči zápasu: J. Okoš - M. Kašparides .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - VRZÁČEK Josef, DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Vidím to na těsnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích