3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 15:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč v pohodě porazila poslední Chlístov


Branky


15

V emocionálním fotbalovém klání na stadionu ve Valeči se tým domácího mužstva postavil proti soupeři z Chlístova. Zápas skončil jasným vítězstvím týmu Valeč s konečným skóre 3:0 (1:0), a to díky efektivnímu výkonu na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

 V dalším zápase přivítali domácí zatím poslední

mužstvo Chlístova,které ještě nebodovalo a sami se chtěli vrátit na vítěznou vlnu a dát zapomenout na minulou smolnou porážku.    První poločas probíhal většinou na hostující polovině,ale domácí brzdily nepřesnosti,hosté spoléhali na brejky,ale domácí je včas pokryli. Po několika náznacích udeřilo ve 30.minutě,krásně rozehraný přímý kop na zadní tyč vrátil před branku Dušan Pipek a novic v domácím dresu Marek Pislcajk už neměl problém usměrnit míč do branky 1:0! Ještě stojí za zmínku přímý kop,který brankář hostů vyrazil,ale domácí nedokázali míč dorazit.

Domácí ještě skóre navýšili

 Do druhého poločasu šli domácí s cílem pojistit vedení,ale první šanci a hned vyloženou měli hosté a domácí brankář Honza Virgl špičkou kopačky skvěle vytěsnil míč na roh!Domácím se povedlo vedení navýšit v 53.minutě,po autu Ondry Kopuletého se prosmýkl kolem obránce Pavel Zikán a zkušeně zvýšil na 2:0!Domácí hra se oproti první půli zlepšila, přicházely šance po hezkých akcích jen zakončení  nevycházelo.Až v 78. minutě to domácí vyšlo,krásný míč za obranu Ondry Kopuletého skvěle uklidíl do sítě Tomáš Čech 3:0 a dal výsledku konečnou tečku a domácí zaslouženě berou tři body!  


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: První půle plná nepřesností,ve druhé půli jsme se výrazně zlepšili a dovedli utkání do vítězného konce, celkově spokojenost,mužstvo ukázalo sílu a odhodlání!




Sestavy


SK Valeč
J. Virgl [-] - M. Pislcajk [-] (60. . Chmelíček [-] ) , P. Zikán [-] (75. M. Dufek [-] ) , D. Cabejšek [-] , M. Mašíček [-] , T. Čech [-] , J. Kremláček [-] , M. Kopuletý [-] (57. T. Vítámvás [-] ) , O. Kopuletý [-] , D. Pipek [-] , T. Pačinek [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Příhoda [-] , F. Wortner [-] , J. Seifert [-] , D. Brestovský [-] - P. Tkaný [-] (56. D. Holík [-] ) , M. Kuchařík [-] , J. Ježek [-] , K. Kocmánek [-] (79. F. Krutiš [-] ) , J. Pokorný [-] - M. Svoboda [-] (85. P. Brestovský [-] ) -

ŽK: 75. T. Čech - 20. J. Seifert , 23. M. Kuchařík , 28. J. Ježek , 45. P. Příhoda .
Hráči zápasu: M. Pislcajk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALINA Oldřich - BUCHAR František, SIROTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Výhra Valče.