0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na kluzkém povrchu si lépe poradilo Kočí, brankář Dostál byl takřka bez práce


Branky


6

Kameničky jsou na čtvrém místě se skóre 33:21 a pětadvaceti body. Kočí je na stříbrné pozici se skóre 51:14 a čtyřiatřiceti body, kdy ztrácí tři body na vedoucí Miřetice. Tímto pro oba týmy končí podzimní sezóna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Capoušek odstartoval vítězný zápas

Do utkání šly dva velice vyrovnané týmy, které v této sezóně převádějí obdivuhodné výkony. Od prvních minut mělo Kočí jasně tlačit svého soupeře a vytvářet si gólové příležitosti, jenže opak byl pravdou. Kočí začátek zaspalo, a tak se více do hry dostaly Kameničky, které byly první minuty nebezpečné, ale ze žádné šance branka nepadla. Favorit utkání se po deseti minutách probudil a hrál svůj fotbal, kdy ukázal, proč je na druhém místě tabulky. Domácí brankář Hloušek měl v bráně co dělat, aby to neskončilo debaklem, ale ukázal se ve velkým a svůj tým podržel, jenže pouze do 27. minuty, kdy přišel úvodní gól, který vstřelil Capoušek, jenž se po dlouhé době ukázal v základní sestavě. Autové vhazování, které Radouš prodloužil na Lamberského do vápna, jenž přihrál před poloprázdnou bránu Capouškovi, a ten umístil svou střelu k pravé tyči, 0:1. Po úvodním gólu se Kočí nezátahlo a hrálo nadále svůj fotbal, přestože povrch nebyl úplně ideální. Do konce prvního poločasu se diváci dočkali druhého gólu, který vstřelil nejlepší střelec Radouš. Ten se ve vápně skvěle zorientoval a následně vyhrál souboj tváři v tvář s brankářem Hlouškem, 0:2. Hlavní rozhodčí po čtyřiceti pěti minutách ukončil první poločas, po kterém si Kočí vytvořilo dvoubrankový náskok.

Lamberský přidal třetí branku, kterou pojistil celé utkání

Druhý poločas začal ve stejném rytmu, kdy si Kočí nadále vytvářelo šance. Kameničky chvílemi hrozily, ale na větší ohrožení žádná šance nebyla. Ve druhé půli mělo přijít dvojí vyloučení domácích hráčů. První Nekvinda, který od 35. minuty hrál se žlutou kartou a naprosto nesmyslně strčil soupeře, jenž bránil míč, aby ho brankář Dostál chytil a bránící hráč následně tvrdě narazil do Dostála. Tento zákrok byl na jednoznačné vyloučení, jenže hlavní rozhodčí Šmaha se neodhodlal dát červenou kartu. Druhá červená měla přijít po ruce, kterou zastavil míč, jenž letěl na hostujícího hráče, který by šel sám na brankáře Hlouška. Kočí to nijak nerozhodilo a přidalo třetí branku utkání, kterou po dlouhé době vstřelil Lamberský. V 82. minutě šel Radouš sám na brankáře, jenže sám se zahnal na brankovou čáru rohu velkého vápna, odkud poslal načechraný míč na hlavu Lamberského, a ten do prázdné brány vsítil na 0:3. Do konce utkání se nic víc nestalo, a tak Kočí zaslouženě vítězí a připisuje si další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Brankář: V posledním utkání podzimu jsme narazili na letos skvěle hrající Kočí. Měli jsme smůlu v tom, že jsme k dispozici neměli ani jednoho klasického útočníka. To ale nemění nic na tom, že hosté zaslouženě vyhráli a měli o kapku sladší rozlučkovou akci s podzimem.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Věděli jsme, že nás nebude čekat vůbec nic lehkého, ještě k tomu, když jsme viděli bahnatý povrch. K zápasu jsme přištoupili na jedničku, což bylo také na konci utkání odměněno. Celý tým do posledního zápasu dal opravdu všechno a zasloužěně jsme si odvezli tři body, které se z Kameniček vozí velice špatně. Chtěl bych poděkovat všem Kočákům, ať už hráčům nebo divákům za skvělou sezónu, kterou jsme tento rok odehráli. Musíme nadále pracovat a v příštím roce si užijeme to první místo.



Sestavy


FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - J. Nekvinda [-] , M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] , J. Sadílek [-] (67. J. Vařečka [-] ) , P. Řezníček [-] , M. Bureš [-] , T. Rybička [-] , P. Adámek [-] (75. T. Bureš [-] ) , M. Adámek [-] (67. D. Adámek [-] ) , T. Rys [-]

Kočí
P. Dostál [-] - R. Lamberský [-] (84. M. Slanař [-] ) , M. Radouš [-] (84. M. Dvořáček [-] ) , P. Capoušek [-] (69. M. Buznea [-] ) , O. Nepovím [-] , D. Vaníček [-] , D. Rejda [-] , D. Janko [-] , L. Koreček [-] , M. Dvořáček [-] (22. M. Blažek [-] ) , R. Fabián [-]

ŽK: 11. M. Bureš , 25. P. Adámek , 33. J. Sadílek , 35. J. Nekvinda - 25. O. Nepovím , 60. L. Koreček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - BRÁZDA Šimon (N), ĎURIŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra hostů

Kočí je ve velké formě a tu si nepřeruší prohrou.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:01

Tip: výhra hostů