FOTO: Zdíkovu stačila ve Volarech jedna branka


Branky


6

Volarští se staronovým trenérem Michalem Pospíšilem na lavičce věděli, že hrají s velmi silným soupeřem, kterého se nelekli a sehráli s ním velmi dobrý zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Od začátku to byl úporný boj o střed hřiště, oba týmy využívaly své brejkové hráče domácí Svěchotu a Stolarika a hosté hráli zejména přes Silvestra Schwarze, ale oba gólmani Šrámek na domácí straně a hostující Švarc byli vynikající a vychytali, co se dalo. Do 35. minuty to byla vyrovnaná partie, v této minutě domácí čekali, že bude pískán ofsajd, ale nebylo tomu tak a po centru do vápna střílí Silvestr Schwarz branku, která vše rozhodla. Domácí sice protestovali, ale hlavní rozhodčí Václav Heinzl nekompromisně ukázal na střed a branku uznal. Volarští dohráli poločas s pocitem křivdy a šli se připravit na druhé dějství.

Druhý poločas

Druhý poločas přinesl boj, jak přes kopírák. Hra uprostřed hřiště a brejky, které vedli domácí Svěchota, Stolarik a ve velmi dobré šanci se ocitl Adam Iliev, ale ani jeden z aktérů Švarce nepřekonali. V tomto utkání byl zajímavý minisouboj mezi kanonýrem domácích Svěchotou a gólmanem Švarcem, který skončil snad 6:0 pro gólmana hostí. Fotbal se hrál solidní a diváci se bavili, když Schwarz několikrát, či Pešek a další hostující bojovníci ztroskotali na Šrámkovi, byl stav utkání stále otevřený. Jenže po hodině hry se začalo zatahovat.

V sedmdesáté minutě přišel déšť, který se během chvíle proměnil v silnou přeháňku a hlavní arbitr Václav Heinzl správně přerušil utkání. Naštěstí hráči nebyli v kabinách dlouho a tak se po necelých deseti minutách vodní lázně utkání pokračovalo. Pro hru bylo důležité, že trávník zůstal ve výborném stavu a voda rychle odtekla. Poslední desetiminutovka však ukázala, že povinná pauza hráče zastavila a zápas se již dohrával. Oba gólmani ještě předvedli několik výborných zákroků, a když v závěru symbolicky Švarc opět vychytal Svěchotu, bylo po utkání. Na poměry soutěže se hrál dobrý zápas, kdy dominovaly obrany a zejména oba gólmani.

 

ZASLAL: Ladislav Beran



Sestavy


TJ Tatran Volary
M. Šrámek [-] - Z. Dočekal [-] - M. Naumov [-] , M. Kaczko [-] , P. Smažík [-] , R. Stolarik [-] , L. Václavík [-] , A. Iliev [-] , V. Svěchota [-] , . Bledý [-] , L. Svintek [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - P. Holzknecht [-] , O. Kroupa [-] , M. Halada [-] , Z. Daněk [-] - J. Pešek [-] , J. Vašíček [-] , J. Vozandych [-] , M. Vondráček [-] - S. Schvarz [-] , Z. Martan [-] -

ŽK: 80. A. Iliev , 84. M. Naumov , 89. Z. Dočekal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Heinzl Václav - SEDLÁK Michal (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:31
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 12:45

Tip: remíza

Zdíkovští měli výborný rozjezd, ale nyní rovněž ztrácí a volarští budou chtít hostujícímu lídru tabulky oplatit porážku. Vidím to na remízu

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:29

Tip: výhra domácích