3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice díky skvělému začátku druhé půle porazily Nové Hodějovice


Branky


15

Fotbalisté Dívčic v rámci 9. kola III. třídy porazili v Dubenci Nové Hodějovice 3:0. Po bezbrankové první půli patřil nástup do druhého poločasu aktivnějším Dívčicím, které dokázaly soupeři nasázet tři branky během pěti minut o které se postaral Hezoučký, Špinar a Hamáček. Dívčice tak vyhrály pošesté v letošním ročníku a průběžně se posunuly na čtvrté místo. Nové Hodějovice jsou sedmé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Do vedení mohli jít domácí už v osmé minutě, kdy velké chybě v obraně soupeře využil Strnad, šel sám na branku, ale branku netrefil. V další šanci se objevil po nahrávce Hezoučkého Čuhaj, nevýraznou střelou nenadělal Adamcovi starosti. Domácí záložník Hezoučký dokonce dvakrát branku vstřelil, ale rozhodčí je kvůli offsidu neuznal. Po půlhodině se o slovo poprvé přihlásili hosté, když si Trachta zpracoval za vápnem míč, otočil se kolem beka a tvrdou ranou prověřil Vondrku. O sedm minut později byli domácí ještě blíž úvodní brance, když Šrámek utekl chybujícímu obránci a míč předložil na vápno, ale Hezoučký se nakonec k zakončení nedostal. Po několikáté v první půli se skvělým zákrokem blýskl hodějovický Adamec, který vytěsnil tvrdou střelu Špinara. Hosté hrozili zejména z rohových kopů, po jednom z nich zakončoval Hebký, ale branku netrefil. Do konce poločasu už se nikdo do šance nedostal a výsledková tabule tak ukazovala bezbrankové skóre. 

Skvělý nástup do druhého poločasu přinesl tři body domácím

Do druhého poločasu vstoupila domácí sestava znovu aktivněji a byla z toho branka ve 47. minutě, když Špinar krásným centrem vybídl k hlavičce Pavla Hezoučkého a jeho pokus doplachtil až do sítě - 1:0. Dívčice však pokračovaly v tlaku a o minutu později už vedly o dvě branky, tentokrát centroval Hamáček z pravé strany, na levém křídle operoval střílející Martin Špinar a jeho přesný pokus zapadl do sítě. Filip Hamáček korunoval svůj dobrý výkon brankou v 51. minutě, když se prosadil střelou z pravé strany - 3:0. Více než šedesát diváků sledovalo dívčickou dominanci, zatímco opaření hosté marně zkoušeli naskočit zpět do potřebného tempa. Domácí kráčeli za vítězstvím, které mohli potvrdit Hezoučký se Špinarem, ale své šance překombinovaly a nakonec z toho nebylo nic. Domácí se tlačili za výhrou, jenže díky několika zaváháních v rozehrávce pustili hodějovické do až zbytečného tlaku. Jednou šanci zachraňoval na čáře Valenta, podruhé vše hasil za cenu faulu Hájek. Do konce utkání už se skóre nezměnilo a domácí si tak relativně v klidu dokráčeli pro vysoké vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Zvládli jsme utkání s těžkým soupeřem, za což jsme rádi. Od první minuty jsme šli za vítězstvím, prvnímu poločasu chyběly jen góly. Ty se nám podařilo vstřelit až po přestávce. Hosté hrozili pouze sporadicky a myslím si, že jsme vyhráli zcela zaslouženě. Škoda, že se nám nepodařilo vstřelil více branek, někdy jsme až zbytečně vymýšleli řešení našich šancí. Celé mužstvo ale hrálo jako tým, což mě těší nejvíc!




Sestavy


TJ Mír Dívčice
J. Vondrka [-] - Š. Hájek [-] , V. Strnad [-] , L. Waldhauser [-] - J. Valenta [-] , V. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] , M. Špinar [-] , O. Šťastný [-] , P. Hezoučký [-] - M. Čuhaj [-]

FC Nové Hodějovice
F. Adamec [-] - M. Strnad [-] , J. Kutheil [-] , Z. Kroupa [-] , R. Aibl [-] , T. Buus [-] , M. Rudolf [-] , J. Kovařík [-] , M. Ruider [-] , P. Janovský [-] , T. Carda [-]

ŽK: 75. L. Tvrzický - 15. J. Trachta , 17. P. Janovský .
Hráči zápasu: V. Valenta , F. Hamáček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - AMBROŽ Martin (N), SAIKO Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 13:02

Tip: výhra domácích

Tady si myslím, že bude jednoznačná výhra domacich

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 12:09

Tip experta: výhra domácích

Klucí z Hodějc nebudou stíhat běhat na velkém hřisti v Dubenci. A domácí si dokráčí pro pohodovou výhru. (3:0)

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 08:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 10:25
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 10:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:22

Tip: výhra domácích