Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice rozstřílely Týn na jeho hřišti, čtyřikrát se trefil Špinar


16

Týn nad Vltavou - V 8. kole III. třídy podlehli fotbalisté Týna doma Dívčicím 2:9. Hosté šli do vedení ve 13. minutě zásluhou branky Hezoučkého. Domácím se podařilo rychle odpovědět trefou Lukeše. Vývoj utkání se zlomil po 50. minutě, kdy zkompletoval hattrick Hezoučký. Na něj navázal čtyřikrát Špinar, jednou Strnad a Vondrka. V závěru utkání už jen pouze korigoval domácí Nekola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Na úvodní branku se v Týně nemuselo dlouho čekat, když ve 13. minutě využil zaváhání domácí defenzivy Pavel Hezoučký prošel obranou jako nůž máslem a v koncovce obešel i ležícího brankáře Kubíka - 0:1. V 18. minutě přišla další velká šance hostů, ale Čuhaj z úhlu trefil jen brankáře a následnou dorážku už domácí gólman zvládl vytěsnit. Na druhé straně zase předvedl skvělý zákrok dívčický Klepal, když vychytal hlavičku Tomky. Ve 25. minutě se opět dostal do velké šance Hezoučký, tentokrát ale Kubík nohou jeho střelu vyrazil. Domácí rychle přišli s odpovědí a dosáhli kýženého vyrovnání. Tomkův rohový kop se dostal až k osamocenému Oldřichu Lukešovi, který neměl potíže se zakončením do odkryté brány a stanovením vyrovnaného stavu - 1:1. Hosté mohli být zpět ve vedení ve 38. minutě, kdy Špinar předložil Strnadovi stoprocentní brankovou příležitost. Ten ale před odkrytou domácí svatyní na míč nedosáhl. Do kabin tak odcházela obě mužstva za vyrovnaného stavu.

Ve druhém poločase přišla dívčická kanonáda

A ve druhé půli hosté rozjeli brankostroj. V hlavní roli znovu Pavel Hezoučký, který dokonal hattrick. Hlavně jeho třetí branka v 58. minutě byla opravdu výstavní. V 64. minutě utekl po pravé straně Václav Strnad a tvrdou ranou přidal čtvrtou branku hostujícího týmu. Festival krásných gólů poté korunoval Martin Špinar jehož dělovka zaplula přesně k levé tyči. Dívčice však neměly dost, hlavně tedy Martin Špinar, který se trefil ještě dvakrát a také zkompletoval hattrick. V 82. minutě už si Hezoučký dělal s domácí defenzivou co chtěl a přesnou nahrávkou našel Jiřího Vondrku, který už neměl problém dostat míč do sítě. V 85. minutě po zbytečném rohovém kopu a špatnému odkopu kosmeticky upravil skóre Václav Nekola. Poslední slovo ale měli opět hosté, když Martin Špinar skvěle obešel obránce, zatáhl míč do vápna a prudkou střelou stanovil konečný výsledek zápasu. Gólové hody vyzněly jednoznačně ve prospěch Dívčic, který porazil rezervu Týna vysoko 9:2 a polepšil si v tabulce na pátou pozici. Olympie klesla na osmou příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Výsledek je jednoznačný v náš prospěch. Po závěrečném hvizdu jsem všem hráčům poděkoval za předvedený výkon a za práci, kterou odvedli. Až na chybu před vyrovnávacím gólem odehrála naše stoperská dvojice skvělé utkání. Pochvalu zaslouží také brankář Klepal, který nás hlavně v první půli několikrát podržel. Tři body jsme si zasloužili, byl to jeden z mála zápasů, který jsme hlavně ve druhé půli odehráli ve velké pohodě. Malinko jsme si vše zkomplikovali obdrženou brankou, kdy jsme zaváhali v obranné činnosti. Druhý poločas jsme však hráli s určitým klidem a střetnutí si mohli trochu užít.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - J. Dlouhý [-] , M. Tomka [-] , S. Melnykovskyi [-] , P. Vařil [-] , J. Herza [-] , D. Maruška [-] , T. Hamáček [-] , V. Nekola [-] , O. Lukeš [-] , M. Pešta [-]

TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - Š. Hájek [-] , V. Strnad [-] - V. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] , M. Špinar [-] , O. Šťastný [-] , J. Špán [-] , P. Hezoučký [-] - M. Čuhaj [-] , J. Vondrka [-]

ŽK: 78. J. Novák - 31. L. Tvrzický , 77. J. Vondrka .
Hráči zápasu: V. Valenta , P. Hezoučký , M. Špinar , D. Klepal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POJAR Pavel - MACKO Jan, BROM Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

V Týně se nám dlouhodobě nedaří a je na čase, aby tahle série skončila! Výhra Dívčic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů