2:1
(1:1)
26. J. Klička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výhra pro Lipí, doma zmrazili Chrášťany a odlepili se ze dna tabulky


Branky


2. O. Wegenkittl , 49. T. Tengl - 26. J. Klička (p.)
15

Fotbalisté Lipí v nedělním utkání 7. kola III. třídy zvítězili proti Chrášťanům v poměru 2:1. Domácí šli do vedení hned v úvodu utkání, kdy skóre trefou otevřel Ondřej Wegenkittl. Ve 26. minutě vyrovnal z penalty Jiří Klička. Domácí ale dokázali ve 49. minutě díky trefě Tomáše Tengla získat vedení na svou stranu. Lipí vyhrálo podruhé za sebou, naopak Chrášťany prohrály už popáté se sedmi odehraných utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
Ondřej Wegenkittl (hráč): Od začátku jsme si řekli, že to bude velice důrazný a tvrdý fotbal, což se ukázalo hned na začátku zápasu, kde velice dobře hrající Dima vyhrál dva souboje, nacentroval do vápna a tam mi připravil Tengl balon proti noze - 1:0. Poté právě oba jmenovaní měli 100% tutovku, kterou zahodili nesmyslnou přihrávkou do ofsajdu. Jak se říká, nedáš dostaneš, brejk soupeře skončil jak je to u nás zvykem penaltou, která se mohla, ale z mého pohledu nemusela pískat. David Plojhar chytající po deseti letech penaltu chytil, ale při jeho smůle balon vyrazil přímo pod nohy kopajícího a ten napodruhé skóroval. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení a bylo vidět, že máme více ze hry. Což potvrdilo naše vedení, kdy jsem přihrál balon za obranu, kde skóroval Tengl na 2:1. Poté jsme měli další šance, které jsme bohužel neproměnili. Za mě potřebné a zasloužené tři body pro TJ SOKOL LIPÍ Olééééé!




Sestavy


TJ Sokol Lipí
D. Plojhar [-] - J. Holinka [-] - V. Leshchenko [-] , O. Maxa [-] , J. Svobodný [-] , J. Zoch [-] , Š. Svoboda [-] , D. Honcharenko [-] - O. Wegenkittl [-] , P. Roth [-] , T. Tengl [-]

TJ Sokol Chrášťany
J. Král [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , D. Pokorný [-] , P. Mach [-] - L. Dlouhý [-] , F. Vaníček [-] , O. Mach [-] , T. Kalina [-] - J. Klička [-] , M. Al-Aita [-]

ŽK: 20. M. Svoboda , 54. O. Maxa , 89. V. Leshchenko - 51. M. Zeman , 60. A. Florián , 65. P. Mach .
Hráči zápasu: D. Plojhar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PILEČEK Josef - KAMLACH Bronislav (N), MACH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Chrášťany si po domácí prohře sice přijedou do Lipí zpravit náladu, ale Lipí potřebuje sbírat body jako houby v lese, proto jednoznačně vyhraje a konečně se začnou zvedat v tabulce výše.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů