4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Týna si snadno poradila s béčkem Kamenného Újezdu


Branky


19

Fotbalisté týnské rezervy ve 4. kole III. třídy porazili béčko Kamenného Újezdu v poměru 4:0 a navázali na venkovní vítězství z Boršova. Domácí poslal do vedení po půlhodině hry Kryštof Klein. Po změně stran se pak dvěma přesnými zásahy blýskl David Maruška, v 90. minutě podtrhl zaslouženou výhru Olympie Marek Pešta. Kameňák tak dál čeká na první vítězství, ze čtyř utkání doposud vytěžil pouze jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Oldřich Lukeš (hráč): Zápas jsme začali aktivně, drželi jsme míč a soupeř hrozil ojediněle jen z brejků. Trpělivost se vyplatila a po půl hodině jsme vedli 1:0. Ve druhé půli se scénář opakoval a dokonce jsme proměnili i nějaké šance na konečných 4:0. Podržel nás brankář Valtr, který vychytal hostující útočníky. Musím ale pochválit celý tým za bojovnost, trpělivost a zodpovědnost. Chválím i mladé dorostence, kteří se skvěle zapojili a plnili úkoly na výbornou.

TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (vedoucí mužstva): Je to dokola stejná písnička, každý zápas vyměním ze základní sestavy pět a více hráčů kteří nastoupili v předešlém zápase. Na hřišti je to pak vidět, hledáme se, nemáme herní klid, dlouho nám trvá než se postech dostaneme do správných pozic. O neproměňování šancí ani nemluvím to jsme na levlu TOP expert! Když hrajete se soupeřem který dobře kombinuje a je nalezlý u vašeho vápna těžko jsme sbírali v Týně síly na to zakládat hru abychom chvíli drželi balon na kopačkách. První půlka zápasu až na dvě brejkové situace z naší strany patřila jednoznační soupeři, druhý poločas byl lepší jednak herně tak na šance které jsme si vytvořili. Opravdu nás hodně trápí koncovka, ke které když se přidají zbytečné ztráty míčů od hráčů, kteří merunu potkají jen na zápase je to bolest pro tělo i duši. Týn nám ukázal jak se proměňují šance, tři krásně s klidem umístěné střely z hranice velkého vápna. Soupeř zaslouženě zvítězil. Na další domácí zápas věřím, že zkvalitníme kádr a naše hra bude o poznání lepší a hlavně přinese branky na které vyloženě čekáme.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - S. Melnykovskyi [-] , P. Vařil [-] , M. Pešta [-] , K. Klein [-] , D. Maruška [-] , T. Hamáček [-] , V. Nesvačil [-] , O. Lukeš [-] , J. Dlouhý [-] , J. Herza [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Bílý [-] - Y. Zakharchuk [-] , J. Šimek [-] , D. Bürger [-] , M. Fousek [-] , L. Prokeš [-] , P. Kuryliuk [-] , V. Kotalík [-] , V. Šimek [-] , P. Soukup [-] , P. Kuryliuk [-]

ŽK: 36. D. Maruška - 36. V. Kotalík .
Hráči zápasu: D. Maruška , M. Valtr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ambrožová Hana - BROM Jaroslav (N), ČERVONYJ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra hostů

Nakonec to “nejlepší”..pro nás je to vidina prvního vyššího zisku bodů, vím že nebude lehké tým poskládat, ale nějak se s tím popereme a body v Týně uválčíme.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích