1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá výhra pro rezervu Mladého! Hosté zmrazili Chrášťany


Branky


19

Fotbalisté Chrášťan v sobotním utkání 4. kola III. třídy podlehli béčku Mladého v poměru 1:2. Hosté šli do vedení ke konci prvního poločasu, kdy skóre otevřel Libor Szojka. Krátce po změně stran vyrovnal František Vaníček. Hosté dokázali v 85. minutě překlopit vedení na svou stranu díky Josefu Vokáčovi. Chrášťany tak prohrály podruhé za sebou, rezerva Mladého naopak navázala na domácí výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Mladé B
Josef Vokáč (hráč): Bojovné utkání, kdy nám vázla kombinace a tvrdá hra domácích nám taky do rytmu úplně nepřidala. V prvním poločase jsme po krásné kombinaci otevřeli skóre Szojkou. Do druhé části jsme nastoupili rozhodnutí, že není na co čekat a zápas co nejdříve rozhodneme. Avšak po neproměnění několika šancí se domácí dostáli do brejku a z nenadání bylo srovnáno. Postupem času na hřišti přibývalo tvrdých zákroků a začínala houstnout atmosféra. Spíše nežli fotbalové utkání zápas připomínalo klasickou kopanou. My se snažili kombinačně překonat domácí obranu v čele s kapitánem Drozdem avšak jsme měli špatně seřízená mířidla. Domácí hrozili jen z centrů s nimiž si poradili gólman Dvořák a nebo spolehlivě fungující obrana. Vše už směřovalo do remízového konce, když Ben Pánek skvěle zapresoval domácího stopera Macha a předložil mi kulatý nesmysl do loženky, kterou nešlo odmítnout. Nutno podotknout, že vítězství ač bylo tvrdě ubojované, tak dle mého názoru bylo zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
R. Drozd [-] - M. Drozd [-] , P. Mach [-] - J. Kuboušek [-] , L. Dlouhý [-] , T. Kalina [-] , M. Boháč [-] , D. Pokorný [-] , F. Vaníček [-] - M. Al-Aita [-] , J. Klička [-]

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Zemek [-] , T. Brozman [-] , M. Pešek [-] , A. Kolář [-] - L. Szojka [-] , M. Schuster [-] , J. Kouba [-] , J. Kotzina [-] - J. Vokáč [-] , B. Pánek [-] -

ŽK: 33. F. Vaníček , 74. J. Klička - 85. J. Vokáč .
Hráči zápasu: R. Drozd - L. Szojka , J. Vokáč .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - MACH Václav (N), HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

V Chrášťanech chce “hrát” každý.. možná to je můj špatný dojem, ale v Chrášťanech fotbal nekvete a hostující týmy to tam mají prostě těžké. Myslím že přes sezónu uvidíme ještě několik zápasu, které Chrášťany doma uválčí, ale venku to bude slabší. Výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích