K. Klein 46.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Týnská rezerva opět nezvítězila, doma o dva góly podlehla Čtyráku


Branky


46. K. Klein - 17. T. Kučera , 56. K. Jindrle ml. , 67. M. Fürst (p.)
16

Fotbalisté Čtyř Dvorů ve druhém kole III. třídy zvítězili na hřišti rezervy Týna 3:1 a poprvé v této sezoně naplno bodovali. Skóre otevřel ve 17. minutě Tomáš Kučera, vyrovnání přišlo po přestávce díky Kryštofu Kleinovi. Domácí ani na druhý pokus nebodovali, když se za hosty trefil nejdříve Karel Jindrle a definitiní podobu výsledku dal z pokutového kopu Matěj Fürst. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu vstřelil Kučera

První poločas domácí tlačili hostující mužstvo a ti měli jen občasný protiútok. Naštěstí je podržel brankář Hanzal a Tomáš Kučera v nájezdu na gólmana vstřelil gól na 0:1. Poté Kučera nahrával před prázdnou bránu, ale jeho spoluhráč šanci nevyužil. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostujícího mužstva. 

Hosté berou tři body

Druhý poločas byl podobného rázu, Týn měl držení balónu a hosté hrozili z protiútoků. Po jednom z nich Kučera podržel balon a vyslal parádní pas za obranu ze kterého Karel Jindrle zvyšoval na 1:2. Další únik a pokutový kop za faul na Kučeru. K penaltě si stoupnul Matěj Fürst a rázem to bylo 1:3. Poté už hosté zaparkovali autobus a udrželi vedení. Zápas velmi slušné úrovně tak skončil první výhrou spojeného týmu Zlivi a čtyřdvorského B týmu.

Autor: Karel Jindrle



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Facebook SK Zliv: V Týně to byl velmi těžký zápas, domácí posílení o několik hráčů A týmu hráli velmi dobře a od začátku začali hostům zatápět. Jenže jakmile se Zliv z tlaku vymanila, hned z toho byl gól. Zare vysunul Kučeru, který neměl problém se zakončením - 0:1. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale Hanzal měl opět výborný den a všechny akce domácích v prvním poločase dokázal vyřešit. Zliv hrozila z nebezpečných brejků, ale další gól také nepřidala. Hned po poločase ale domácí dlouhým míčem vysunuli Kleina a bylo vyrovnáno. Rozhodující fáze utkání byla vyrovnaná a rozhodla ji další rychlá akce hostů. Kučera se zbavil obránce, vysunul za obranu Jindrleho a ten se nemýlil - 1:2. A pečeť na první výhru sezony přidal po faulu na Kučeru úspěšný exekutor M. Fürst - 1:3. Zápas velmi slušné úrovně tak skončil první výhrou spojeného týmu Zlivi a čtyřdvorského B týmu.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - P. Vařil [-] , L. Ponec [-] , M. Pešta [-] , K. Klein [-] , D. Maruška [-] , T. Hamáček [-] , V. Nesvačil [-] , L. Stoklasa [-] , J. Dlouhý [-] , M. Procházka [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - Z. Svoboda [-] , M. Viktora [-] , O. Bukovský [-] , M. Fürst [-] , J. Valenta [-] , R. Mertl [-] , T. Kučera [-] , L. Sekyra [-] , P. Karlíček [-] , L. Polesný [-]

ŽK: 66. P. Vařil , 78. D. Maruška - 88. J. Vymětalík .
Hráči zápasu: F. Hanzal , T. Kučera .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - NOVÁK Tomáš, BROM Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Na letišti v Týně, mladý tým ze Čtyráku bude mít převahu a vyhraje 1:3.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích