Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klánovice na vítězné vlně ani Junior je nezastavil. Domácí schytali 4 góly.


Branky


2

Domácí Junior je na své umělé trávě hodně silný a nepřijemný. Týmy tam neradi jezdí, jelikož se neumí přizpůsobit povrchu a hře domácích. To tentokrát neplatilo, jelikož Klánovice si s tím velmi dobře poradili a na dobrý první poločas navázali velmi gólovým poločasem druhým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hra hostů vyústila v poločasové vedení 0:1

Jak bylo avizováno hrát na Junioru není pro nikoho příjemné, ještě horší, když Junior do tohoto kola neprohrál. Klánovice byly nabuzeny vysokou výhrou s Hrdlořezy, takže zápas sliboval velmi zajímavou podívanou.

 

Do zápasu aktivněji stoupili hosté. Jejich aktivita v soubojích nebo na míči převyšovala domácí a tak měli Klánovice více ze hry. Finální fáze, to bylo to, co hostům nevycházelo a nedokázali se tak dostat k vytouženému ohrožení branky. Domácí brzdili vlastní chyby v rozehrávce a s aktivní hrou hostů se nedokázali srovnat. Junior se za poločas dostal k jediné větší příležitosti po zahraném přímém volném kopu a ke střele se dostal jeden z domácích hráčů, jeho střelu ale vytěsnil brankář Jakub Kotrba.

 

Hosté velmi využívali hru po stranách, aby se vyhli zahuštěnému středu hřiště, což se dařilo. Ve čtyřicátéprvní minutě našel Ondřej Nejedlý v náběhu kapitána Daniela Bartoně, který v samostatném úniku si dokázal poradit a střelou na zadní tyč dostal hosty do vedení 0:1. Hosté nabuzeni vstřelenou brankou tlačili dálé a znovu u toho byl jejich kapitán. Daniel Bartoň se dostal do dvou zakončení: jednou těsně minul branku a podruhé trefil spojnici brankové konstrukce.

 

 

Zařazení vyššího rychlostního stupně Klánovic

Hosté vlítli do druhého poločasu s velkou energií. Jejich aktivita se ještě zvýšila, ale brzdily je stejné chyby jako v případech v prvním poločase. Domácím se nic nedařilo a podtlakem Klánovic vytvářeli čím dál více chyb.

 

V šedesátédruhé minutě našel Lukáš Hladík Ondřeje Nejedlého a ten po driblinku mezi obranou Junioru vystřelil z penaltového puntíku, odkud zvýšil na 2:0. Klánovice byly v laufu. Hned o šest minut později se hlavou z centru prosadil Tomáš Mirovský a rázem to bylo 0:3.

 

To už bylo pro domáci přiliš a začali hrát. Klánovice i přes mladý tým se zachovali zkušeně a drželi míč na svých kopačkách. Dostávalo se jim potřebného kouskování hry. Poslední hřebík do rakve dal domácím Filip Tvrzický, který v samostatném úniku parádně vyškolil brankáře domácích a hokejovým slangem "střelou mezi betony" zvýšil an konečných 0:4.



Ohlasy k zápasu



FK Klánovice
Sebastian Tumpach ( správce soc. sítí): V 7. kole 1.B třídy jsme vyjeli do Malešic k utkání s Juniorem Praha. Nabuzeni vysokou výhrou z předešlého mače s Hrdlořezy, zároveň ale s respektem, protože Junior v letošní soutěži ještě neprohrál a na jejich umělé trávě neradi hrajeme. Solidní výkon ve velkém teple a na umělé trávě, jímž jsme uštědřili Junioru první porážku v sezóně. Dodali jsme si tím sebevědomí do nadcházejících zápasů



Sestavy


TJ Junior Praha
M. Pikhart [-] - T. Dvořák [-] , J. Řezáč [-] , M. Levý [-] , R. Margolius [-] (80. M. Škoda [-] ) , T. Korec [-] , V. Krigl [-] , L. Prušvic [-] , D. Vondra [-] (87. T. Smith [-] ) , V. Dub [-] , M. Barsukov [-]

FK Klánovice
J. Kotrba [-] - D. Barták [-] (85. J. Prošek [-] ) , F. Tvrzický [-] , D. Bartoň [-] , T. Mirovský [-] , L. Hladík [-] (81. M. Halász [-] ) , D. Kutzendörfer [-] , O. Nejedlý [-] , V. Šperl [-] , K. Petrosjan [-] (73. Š. Borka [-] ) , M. Richtr [-]

ŽK: 45. L. Prušvic , 71. T. Korec .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠARÓKA Július - GOTTHARD Vojtěch, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů