0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 13:30

3.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodlná výhra Klánovic v horkém počasí ve Vršovicích


Branky


3

V sobotním zápase pražské 1.B/B třídy hrála rezerva Unionu Vršovice potřetí doma a ani tentokrát to nebylo na 3 body. Stopku jim tentokrát daly Klánovice, které po dobrém a klidném výkonu pohodlně vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení boje o každý míč

Rezerva Unionu Vršovice ve všech prvních dvou kolech nastoupila na domácí půdě a byl z toho, po dvou těsných výsledcích, jen bod s Hrdlořezami. Do třetice všeho dobrého se říká a s tím stoupili svěřenci trenéra Pazdery do zápasu s Klánovicemi.

Na hřišti to nebylo bohužel poznat. Úvodní minuty se nesly v duchu boje o každý míč. Obě strany se ve velkém vedruu pomalu dostávali ke hře, kterou chtěli hrát. Rychleji se adaptovali hosté, kteří po celý prví poločas byli aktivnější. První zajímavější střelu si připsal Karen Petrosjan v 27.minutě. Dobrý tlak Klánovice využili na maximum. Hned o dvě minuty později se na hraně vápna dostal k míči Tomáš Mirovský a krásným centrem našel kopačku Filipa Tvrzického. Ten z voleje balón uklidil za záda brankáře domácích Salajaky. Klánovické hráče vstřelená branka nabudila a snažili se zahrozit čím dál častěji.

Ve 34.minutě krásně přešel přes několik hráčů domácích Tomáš Mirovský a jen o pár centimetrů netrefil bránu. Před koncem prvního poločasu si ještě nebezpečnou střelu připsal kapitán Daniel Bartoň i v tomto případě střele chyběl malý kousek, aby skončila v bráně.

Zvýšení vedení Klánovic a nebezpečné brejky Vršovic

Začátek druhého poločasu začal stejně jako končil ten první a to tlakem Klánovic. 51. minutě se k hlavičce dostal Karen Petrosjan a nebýt brankáře Salajky, tak domácí inkasují druhý gól. To ovšem platilo jen pět minut. V 56.minutě z kraje hřiště centroval rozběhnutý Daniel Barták. Jeho střílený centr našel přesně Filipa Tvrzického, který tak vstřelil svůj druhý gól v zápase.

První velké ohrožení z kopaček domácích hráču přišlo v 60. minutě. Filip Kučera jen těsně hlavičkoval nad bránu Klánovic. S vyššími teplotami ve druhém poločase se změnil obraz hry. Domácím i hostům docházeli síly. Klánovicím pomohlo vystřídání několika hráčů i díky tomu po většinu času drželi míč na svých kopačkách. Vršovice se mohli spolehnout jen na rychlé protiútoky, které však klánovická obrana s brankářem zvádli na výbornou.

V závěru přidali klanovičtí hráči třetí gól. Filip Tvrzický si naběl za obranu a poté přihrál na úplně volného Tomáše Ulricha, kerý neměl přiliš težké zakončení do odkryté branky. Domácí se v nastavení zmohli na jeden nebezpečný brejk a byla z toho jejich nejvetší šance. Šimon Šantrůček v tváří tvář neprostřelil Jakuba Kotrbu. Ten si tak udržel druhé čisté konto v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Union Vršovice B
Michal Pazdera (trenér): Pro nás jako pro nováčka 1.B třídy je každý zápas těžký a jsme rádi za každý bod. Klánovice jsme vnímali jako velmi těžkého soupeře, protože až do konce minulé sezóny hráli o postup. Zvolili jsme proto více defenzivní taktiku, která nám po většinu času vycházela, bohužel z pár velkých šancí, co si Klánovice vypracovali jsme inkasovali tři góly.

FK Klánovice
Daniel Bartoň (kapitán): Už od začátku zápasu jsme drželi míč na našich kopačkách. Soupeř se zatáhl do bloku a čekal, co vymyslíme. Dlouho jsme soupeře přehrávali, který nás ohrožoval, jen z rychlých brejků, které se nám naštěstí dařilo zastavovat před šestnáctkou. Z naší strany byl problém klasicky s finální fází útoků. Naštěstí se nám podařilo v prvním poločase skórovat, což nás uklidnilo. Druhý poločas se nesl ve stejném rozpoložení. My jsme tlačili a soupeř, jen bránil. V průběhu hry se nám podařilo přidat druhou branku a soupeř už se na nic nezmohl i díky horkému počasí, které provázelo celý zápas. Řekl bych, že zápas jsme si v klidu pohlídali a mam dobrý pocit z naší hry, která je zápas od zápasu lepší.



Sestavy


SK Union Vršovice B
D. Salajka [-] - D. Rejl [-] (61. M. Novák [-] ) , M. Bareš [-] (46. Š. Bartoš [-] ) , P. Barnet [-] (78. M. Fousek [-] ) , R. Klossovski [-] , F. Kučera [-] , P. Pinc [-] (46. A. Cízner [-] ) , S. Šantrůček [-] , J. Šnobl [-] , M. Zukal [-] (71. T. Adámek [-] ) , M. Jenderka [-]

FK Klánovice
J. Kotrba [-] - D. Barták [-] (73. J. Prošek [-] ) , F. Tvrzický [-] , D. Bartoň [-] , T. Mirovský [-] (64. S. Tumpach [-] ) , D. Kutzendörfer [-] , O. Nejedlý [-] (78. M. Halász [-] ) , V. Šperl [-] , K. Petrosjan [-] (64. T. Ulrich [-] ) , M. Richtr [-] , J. Kutzendörfer [-]

ŽK: 80. T. Adámek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠEVČÍK Jiří - DOLEŽEL Lukáš, DOLEŽEL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jaroslav Chvojka

Expert: Sebastian Tumpach
Tip experta: výhra hostů

Vršovice „B“ – Klánovice 1:3

První ze dvou týmů, které k nám postoupily. Ze zápasu mám celkem obavu, žádný soupeř by se neměl podceňovat, o tom jsme se jako tým přesvědčili na jaře, kdy jsme prohospodařili hodně zápasů. Vršovice hrají třetí zápas po sobě doma a myslím si, že jim to pomůže, věřím ale, že zápas zvládneme.