EXPERT TIP - 3.kolo Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 20.8.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Sebastian Tumpach

Dnes přinášíme expert tip od Sebastiana Tumpacha, hráče, správce sociálních sítí a přiležitostného fotografa týmu FK Klánovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Strašnice – Chodov 4:1 Strašnice se v minulém kole namlsaly a myslím si že to potvrdí i teď doma. Chodov se v loňské sezóně zmobilizoval a přivedl hodně mladých hráčů, takže si myslím, že budou Strašnicím lepším soupeřem než Malešice.

Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Kolovraty – Újezd „B“ 2:3 V Kolovratech se nikdy nehraje dobře, hlavně kvůli hřišti. Domácí navíc budou nahoře i psychicky. Oba týmy svoje úvodní zápasy vyhrály, klidně bych tedy pasoval zápas jako šlágr kola. Kde se většinou nám daří, ostatní mají problém, naopak kde ostatní týmy vyhrávají, tam se trápíme my… podle této logiky zkusím tipnout výhru hostů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

ČAFC – Hrdlořezy 2:0 První zápas doma, myslím si, že ČAFC se bude chtít před fanoušky vytáhnout. Těžko říct, jestli se bude hrát na trávě či na UMT, i to jim nahrává do karet. Hrdlořezy dopředu moc aktivní nejsou, jestli si pamatuju, loni neměly snad ani gól na zápas, myslím si, že domácí si utkání pohlídají.

Tip experta: 2 0 - 33 - 67 %
Komentář experta:

Vršovice „B“ – Klánovice 1:3 První ze dvou týmů, které k nám postoupily. Ze zápasu mám celkem obavu, žádný soupeř by se neměl podceňovat, o tom jsme se jako tým přesvědčili na jaře, kdy jsme prohospodařili hodně zápasů. Vršovice hrají třetí zápas po sobě doma a myslím si, že jim to pomůže, věřím ale, že zápas zvládneme.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Háje „B“ – Uhříněves „B“ 4:1 Háje si zatím dvakrát s chutí zastřílely, ale doma asi Uhříněves jen tak nenachytají, protože na UMT jsou oba celky zvyklé. Hosté už potřebují nutně bodovat. Z posledních zápasů s oběma týmy bych řekl že rezerva Hájí má silnější mužstvo a věřil bych jim i v tomhle kole.

Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Ďáblice „B“ – Partisan Prague 2:2 Partisan patří k velice nepříjemným týmům, a to se nemusíme bavit o fotbale. My na ně moc hrát neumíme. Působí celkem kompaktně a nikdy nedostanou „výprask,“ je to většinou o pár gólech. Ďáblice mají mladý tým a myslím že si budou chtít spravit chuť oproti minulému týdnu, kdy nevstřelili ani jeden gól.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kyje – Junior 4:2 Kyje mají na kontě zatím dvě výhry a inkasovaly pouze jednou. Neměl jsem možnost žádné jejich utkání vidět, protože jsme vždycky hrávali s jejich béčkem. Jako tým z vyšší soutěže budou mít ambici hrát nahoře a myslím si že Junior, který těží především z domácího prostředí porazí. Hosté měli v minulém ročníků velmi aktivní střelce, určitě se jednou/dvakrát prosadí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Satalice – Malešice 5:1 Malešice k nám postoupily z nižší třídy a zatím v obou zápasech inkasovaly hodně gólů. Myslím si, že na ně Satalice doma vyzrají. Kádr mají zkušený a v posledním kole se vytáhl i gólman, nedivil bych se, kdyby inkasovali maximálně jednou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Klik 5
2. Venca Likeš 5
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.