Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadále stoprocentní Velká Bystřice


Branky


5

Do Slavonína přijela Velká Bystřice. První tým tabulky naplnil roli favorita a celý zápas byl v jeho režií. Hosté jsou díky skóre 30:1 první v tabulce bez ztráty bodů. Slavonín se nachází na osmém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly za poločas

Do Slavonínu přijel první tým tabulky a už od začátku to šlo poznat. Už v 5. minutě měl na své kopačce gól Hornich, ale vychytal ho domácí golman Janoušek. Ve 13. minutě už se skóre měnilo. Kolečkář levou nohou dostal balón do sítě – 0:1. Ve 25. minutě po samostatné akci Hornicha šli hosté do dvoubrankového vedení – 0:2. Domácí si dokázal vytvořit dvě šance, ale ty v gól nepřeměnili.  I přes další příležitosti hostů další branka přišla až v samotném závěru poločasu. Ve 45. minutě tvrdou střelou z poza vápna zvýšil Zifčák na vedení o tři branky – 0:3. Do kabin se šlo za vedení hostů z Bystřice.

Pohlídaný poločas od hostů

Do druhého poločasu udělaly oba týmy jednu změnu. Do hry se dostal domácí Tomáš Lojka a hostující Andrýsek. Druhý poločas pokračoval v režií hostů z Velké Bystřice. I přes vytvořené šance gól padl až v 70. minutě. Spurný obešel dva obránce a míč poslal do malého vápna na Hornicha, který zvýšil vedení – 0:4. Závěr zápasu přinesl ještě jednu branku. V 87. minutě zakroutil Mazouch míč z rohového kopu přímo do brány a zakončil 0:5. V posledních minutách se už nic nestalo a rozhodčí ukončil utkání za tohohle stavu. Velká Bystřice je nadále stoprocentní a je na čele tabulky o skóre, které má 30:1. Domácí Slavonín se nachází na osmém místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonín
Petr Lojka: Bystřice byla jasný favorit, ale v podstatě jsme si to prohráli sami prvním poločasem hrubými chybami. Bystřice zasloužené vítezství.

FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Přistoupili jsme k utkání, tak jak jsme chtěli. Celý zápas v naší režií s přehledem a byla otázka času, kdy dáme více gólů. Musím kluky pochválit, jak k tomu přistoupily.



Sestavy


TJ Sokol Slavonín
L. Janoušek [-] - - M. Opálka [-] (55. R. Břečka [-] ) , M. Baštan [-] , M. Petula [-] (46. T. Lojka [-] ) , A. Kenša [-] , D. Bolshakov [-] , D. Heil [-] (73. A. Urbančík [-] ) , O. Zelený [-] , M. Poláček [-] , M. Strnisko [-] , J. Kraus [-]

FK Velká Bystřice
R. Janoušek [-] - M. Zapletal [-] (82. V. Schulmeister [-] ) , M. Zifčák [-] , T. Spurný [-] , D. Hornich [-] (78. A. Kubíček [-] ) , J. Hrubý [-] (78. M. Těthal [-] ) , J. Schmidt [-] (46. R. Andrýsek [-] ) , L. Onofrej [-] , T. Mazouch [-] , P. Krumpolc [-] , F. Kolečkář [-] (65. D. Dvorský [-] )

ŽK: 12. D. Heil , 33. M. Baštan .
Hráči zápasu: D. Hornich , T. Spurný .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: PERUTKA Jiří - SLOTA Marek, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert: Pavel Kryl
Tip experta: výhra hostů

Nemůžeme ztratit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů