Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další zaváhání lídra


10

V posledním kole Vítkovice přivítaly Hlubinu, velmi očekávaný souboj nakonec vyšel lépe hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

První poločas byl nahoru dolů, Vítkovice si vytvářely šance, které ale využít nedokázaly. Hra se doopravdy přelévala ze strany na stranu, Hlubina si též vytvořila příležitosti a nakonec to byli hosté, kdo byl tím šťastnějším, když ve 20. minutě otevřel skóre Lubojacki, obránce hostů. Domácí se tlačili za vyrovnáním, ale obrana Hlubiny držela až do 35. minuty, kdy se Vítkovicím povedlo srovnat stav na 1:1, o vyrovnání se postaral Nieslanik. První poločas skončil za vyrovnaného stavu 1:1.

 

 

 

Rychlý gól

Druhý poločas si domácí v kabině řekli, že musí být více aktivní, bohužel ale hned ze startu inkasovali, když se prosadil Kovalovský a poslal Hlubinu opět do vedení 1:2. Na další gól diváci museli čekat dalších téměř 30. minut, průběh byl pak spíše bojovný a na větší příležitost nedocházelo. Až v 80. minutě se Hlubině povedlo odskočit na náskok dvou gólů, prosadil se Slezák. Vítkovicím se už nepodařilo zareagovat a se zápasem něco udělat. Hlubina tudíž porazila lídra tabulky a bodově ho vyrovnala. Pro Vítkovice to byla druhá prohra v řadě.

 



Sestavy


MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - D. Kalafut [-] (64. A. Tobola [-] ) , S. Fulier [-] (59. A. Antonín [-] ) , T. Pastrňák [-] , K. Tarasenko [-] , L. Tydlačka [-] , D. Nieslanik [-] (46. V. Zajíc [-] ) , J. Holcman [-] , O. Tarasenko [-] , M. Matejov [-] , J. Hloch [-] (46. M. Kapler [-] )

TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - P. Karel [-] (11. K. Lubojacki [-] ) , J. Padych [-] , J. Knedla [-] , D. Sztasak [-] , M. Krištof [-] , J. Cinik [-] (73. M. Hlobík [-] ) , L. Kovalovský [-] , J. Jesch [-] (73. D. Slezák [-] ) , E. Bocko [-] , M. Kočner [-]

ŽK: 75. M. Matejov - 55. D. Sztasak , 58. M. Kočner , 62. L. Kovalovský , 69. M. Krištof , 75. D. Slezák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - PORUBEK Václav, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:08

Tip: remíza