R. Nekoranec 44. (vl.)
P. Pizur 69.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Ves loupila na hřišti vedoucího Budišova


Branky


44. R. Nekoranec (vl.) , 69. P. Pizur - 42. P. Kučera , 74. R. Nekoranec , 76. M. Raiskup
17

Po vyrovnaném poločase se Budišov dostal do vedení. Stará Ves ale dvěma góly otočila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vedoucí Budišov přivítal na svém hřišti tým ze Staré Vsi. V úvodu zápasu domácí zatlačili hosty k jejich vápnu. Už po osmi minutách si Černoch narazil balon s Alešem Levákem, a prvně jmenovaného vychytal brankář Kohout. Ve dvacáté minutě se odražený míč dostal k Pizurovi, jehož střela těsně minula tyčku hostující brány. Ve 42. minutě ujali ale vedení hosté, když aut Paulera prodloužil Prášil na Kučeru, který vyskočil nejvýše a zavěsil – 0:1. Budišovu se podařilo vyrovnat hned vzápětí, když se v hostujícím pokutovém území míč různě odrážel a Gregovský si jej pak nešťastně srazil do vlastní sítě – 1:1.

Stará Ves dala o jednu branku navíc

I ve druhé části začal lépe Budišov. V 65. minutě Eduard Levák vyslal do úniku Kurice, kterého brankář Kohout vychytal skvělým rozštěpem. Dvacet minut před koncem se domácím podařilo skóre otočit, když Eduard Levák poslal pasem za obranu Pizura, který nedal Kohoutovi žádnou šanci – 2:1. Stará Ves ale v 74. minutě vyrovnala, když rohový kop Paulera propadl až k Nekorancovi, jenž z voleje málem protrhl síť – 2:2. Hosté pak rozhodli za dvě minuty, když Kučera našel obloučkem Raiskupa, který utekl všem a propálil brankáře Matěje Němečka – 2:3. Domácí tento vývoj poněkud zaskočil. I když měla domácí družina optický tlak, tak se k ničemu vážnějšímu už nedostala. Budišov tak poprvé v sezóně prohrál. Nováček ze Staré Vsi se na něj bodově dotáhl. 

 

Budišov jede v přištím kole do Krnova. Stará Ves jede v neděli ráno do Zlatníků. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): První poločas se nám povedl, dařila se nám kombinace. Ve druhém poločase jsme neproměnili své šance. Soupeř své šance využil a to rozhodlo.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Nečekali jsme to, ale svou hrou dostáváme soupeře do úzkých. Začátek patřil Budišovu, který nás tlačil. My jsme se ale v závěru poločasu dostali do vedení. To jsme ale bohužel neudrželi. Ve druhém jsme to chtěli hrát tak, abychom bod vybojovali. Soupeř nám ale jednou utekl a dostal se do vedení. My jsme ale nesložili zbraně a zápas otočili. Dneska bych chtěl pochválit rozhodčího, který pískal rovinu.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] , J. Kuric [-] , P. Pizur [-] , E. Levák [-] , J. Dvořák [-] (61. M. Kadlec [-] ) , D. Huťa [-] (55. D. Chung [-] ) , T. Černoch [-] , J. Němeček [-] , M. Marek [-] , T. Skácel [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - M. Raiskup [-] , L. Gregovský [-] , T. Král [-] , R. Nekoranec [-] , L. Ošlejšek [-] (60. J. Tihelka [-] ) , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] (80. K. Gevorgyan [-] ) , S. Kováč [-] , P. Prášil [-] (60. O. Hrabina [-] ) , M. Drábek [-] (66. F. Köhler [-] )

ŽK: 85. L. Gregovský , 92. K. Gevorgyan .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MACHALA Petr - NGUYEN HUU Hung, TOMEŠ Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra domácích

Nevíme co od soupeře čekat, ale určitě chceme vyhrát, udržet si první místo a navýšit náskok právě na Starou Ves.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Stara Ves hodně potrápí Budišov a proto si rozdělí body