Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka skončila lépe pro Hradec


Branky


14

Hradec po půli o jednu branku vedl. Ve druhé části si náskok udržel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vedl o jednu branku

Hradec na svém hřišti přivítal mužstvo z Krnova. Hosté od začátku drželi balon více na svých kopačkách, a domácí hrozili z brejků. Už v sedme minutě po centru Kerageho mířil vedle hlavou krnovský Koval. Za dvě minuty zamířil po přímem kopu do břevna hostující Hrubý. Hradec zahrozil brejkem, když nahrávku Žurka dostal Černín, který si obehrál brankáře Štěpána Rolného, ale zkusil si vykoledovat penaltu, ale píšťalka rozhosdčího faul nepískla. Ve dvacáté minutě pak znovu byl Černín v sólu, ale tentokrát nevyzrál na gólmana. Domácí se dostali do vedení po půlhodině hry, kdy Machura vyslal přesně za obranu Černína, jenž pokořil brankáře Štěpána Rolného – 1:0. Ve 34. minutě mohl srovnat Groda, ale nastřelil pouze tyčku. Za dvě minuty napřáhl ze třiceti metrů hostující Kerage, a brankář Waigner si jeho pokus srazil do vlastní sítě a bylo srovnáno – 1:1. Domácí zareagovali za pár sekund, když Lichý přešel přes tři hráče a po jeho nahrávce na zadní tyči poslal míč do brány kapitán Krejsa – 2:1.

Oba soupeři dali dvě branky

Ve druhé řásti se dopředu tlačil Krnov, a domácí vyčkávali a hráli opět na rychlé brejky. Dlouho se ale na hřišti nic nedělo. Branky začaly padat až v závěrečné dvacetiminutovce. V 72. minutě zahrával přímý kop Žurek, míč vypadl brankáři Štěpánu Rolnému a Hebelka ho pak uklidil pohotově do sítě – 3:1. Za dvě minuty zahrával Groda trestný kop a Šimeček si ho nešťastně srazil do vlastní brány – 3:2. Minutu před kncem si pak aktivní Černín obešel tři hráče a předložil míč před bránu jak na zlatém podnosu Kvasničkovi, jenž ho levou nohou s pomocí tyče poslal do branky – 4:2. V nastavení pak ještě hosté Sklenaříkovou střelou k tyči korigovali skóre zápasu – 4:3.

 

Hradec v příštím kole jede do Lichnova. Krnov bude hostit Slavkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Zpočátku nás Krnov přehrával, přesto jsme si vypracovali dvě velké šance. Pak jsme se ujali vedení, a i když soupeř vyrovnal, tak jsme znovu šli do vedení. Ve druhé části měl Krnov balon více na kopačkách, my jsme čekali na jejich chyby a hráli na brejky, což nám nakonec vyšlo.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Měli jsme bylon více ve hře, ale nic nebezpečného. Domácí sázeli ba rychlé brejky, které nám dělaly problémy. Ve druhé části to bylo podobné. Domácí z brejku dali čtyři branky. My ze tří střel tři.



Sestavy


TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - T. Krejsa [-] , M. Lichý [-] (88. J. Kvasnička [-] ) , M. Černín [-] , D. Žurek [-] , T. Hebelka [-] (73. F. Kudla [-] ) , D. Machura [-] , M. Šimeček [-] , R. Dušek [-] , J. Tůma [-] , R. Kellner [-]

FK Kofola Krnov B
Š. Rolný [-] - H. Varyš [-] , J. Garba [-] , O. Kubík [-] (46. J. Rolný [-] ) - A. Říha [-] , J. Koval [-] , J. Grulich [-] - J. Groda [-] (73. L. Křištof [-] ) , M. Sklenařík [-] , J. Hrubý [-] , E. Kerage [-] (89. K. Koštialik [-] )

ŽK: 22. E. Kerage , 44. J. Garba .
Hráči zápasu: R. Dušek - J. Garba .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - KLIMEK Tomáš, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Martin Petula
Tip experta: výhra domácích

Hradec po zaváhání ze Staré Vsi má co napravovat, záleží taky v jaké sestavě dorazí Krnov. Pokud se ale chce vrátit Hradec do 1. A nesmí doma ztrácet body. Tipuji 1.

Tip: výhra domácích