Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 15:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lichnov dokázal otočit nepříznivý vývoj zápasu


Branky


18

Hoštice vedly o dvě branky, ale Lichnovu se velkou bojovností podařilo zvrátit stav zápasu na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o jednu branku

Lichnov při své domácí premíéře přivítal mladý celek z Malých Hoštic, který předvedl velice slušný výkon. Jako první zahrozil po osmi minutách střelou Chřibek, kterou ale brankář vyrazil na rohový kop. Po něm se na druhé straně dostal do dvou šancí Petula, ale ten si vylámal zuby na brankáři Vltavském. Pak se neujala ani kombinace Tesaře se Slepičkou. Hosté se ujali vedení po dvaceti minutách, když Wittek vysunul krásnou kolmici Rychlého, který placírkou překonal brankáře Ondrusze – 0:1. O pár sekund později nechal po centru Schroma vyniknout Ondrusze mladý Wittek. Deset minut před pauzou se po centru aktivního Wittka prosadil Juřík – 0:2. V závěru prvního poločasu nejdříve střela Jiřího Podaného skončila na rukavicích Vltavského, odrazila se k Petulovi, a jeho pokus byl zblokován, pak se po dvojím oddrazu dostal míč k Zahradníkovi, který už dokázal dopravit balon do sítě - 1:2. 

Lichnov skóre otočil

V úvodní čtvrthodině druhého poločasu se skóre měnilo celkem čtyřikrát. Hned v úvodu druhého dějství vyroval skóre zápasu Petula – 2:2. V 54. minutě se pak domácím povedl výsledkový obrat, když se odražený roh dostal k Zahradníkovi, který prostřelil pod rukou brankáře Vltavského – 3:2. Za pět minut byl ale v domácím vápně faulován Bena a Chřibek z penalty nezaváhal – 3:3. Za pár okamžiků ale vrátil domácím vedení z přímého kopu Zahradník, který ukázkově vymetl šibenici – 4:3. Vyrovnat mohl Droppa, ale jeho tvrdou střelu zlikvidoval brankář Ondrusz. Deset minut před koncem Pokorný posunul míč na petulu, který si v rohu šestnáctky odstavil dva hráče a nahrál na malé vápno Řihovi, který pojistil domácím tři body – 5:3. V podlední příležitosti se pak objevil hoštický Droppa, ale jeho střela skončila nad brankou domácích.

 

Lichnov jede příští kolo do Jindřichova. Malé Hoštice zajíždějí do Krásných Louček. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Začali jsme lépe, ale neproměnili jsme své šance a hosté nás potrestali dvěma góly. Naštěstí jsme ještě před poločasem dokázali snížit. Do druhého poločasu jsme prostřídali a to nás nakoplo, vyrovnali jsme a dokonce jsme otočili skóre. Hosté ještě sice vyrovnali, ale my jsme pak dvěma góly zápas strhli na svou stranu. Zápas měl dobrou úroveň. Děkuji svým hráčům za výkon, a musím ocenit i výkon hostů. Bylo na co koukat.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Přijeli jsme s devíti dorostenci, kteří nám ukázali, že budou přínosem do budoucna. Zápasu by slušela spíše remíza, kterou ale bohužel domů nevezeme. Jedeme dál.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - J. Podaný [-] , J. Fadrný [-] , M. Tesař [-] (34. M. Lazar [-] ) - M. Pokorný [-] , J. Slepička [-] , K. Podaný [-] (89. J. Neumayer [-] ) , J. Dankovič [-] , D. Salát [-] (46. A. Sojčák [-] ) - M. Petula [-] (89. A. Komenda [-] ) , P. Zahradník [-] (65. D. Říha [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - A. Rychlý [-] (46. J. Bena [-] ) , D. Watzlavik [-] , T. Wittek [-] , J. Chřibek [-] , D. Schrom [-] , M. Holčapek [-] (68. K. Kravar [-] ) , Š. Teichmann [-] (60. M. Híreš [-] ) , A. Juřík [-] (68. Š. Winkler [-] ) , J. Droppa [-] , R. Suchánek [-]

ŽK: 55. M. Lazar .
Hráči zápasu: P. Zahradník - T. Wittek .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - JANÁČ David, PRÁŠIL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 8. 2023 21:23
Jakej Šaffa????Do prdele,jmenuji se Petula,tak ten co to tady píše,tak to oprav!!!!
20. 8. 2023 14:24
Opraveno!!! Omlouvám se, nevím, jak to mohlo vzniknout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: výhra domácích

Lichnov je tak jako v minulé sezóně pasován do role favorita tohoto zápasu a navíc přivedl pár posil. Malé Hoštice naopak opustil například zkušený brankář Honka a i to se podle mého názoru promítne do hry. Tipuji 1

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích