1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov i v prvním zápase nové sezóny potvrdil roli remízového krále, bod si od něj veze nováček ze Staré Vsi


Branky


13

V prvním poločase domácí zahodili penaltu, a žádná branka nepadla. Ve druhém se Jindřichov ujal vedení, ale Stará Ves dokázala vyrovnat a uhájit bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Jindřichov ve svém prvním domácím zápase letošní sezóny přivítal nováčka ze Staré Vsi. V první dvacetiminutovce se hosté ještě rozkoukávali a domácí fotbalisté byli lepším týmem. V první šanci se objevil po centru Tilkeridise Kusenda, jehož tvrdá střela skončila na břevně hostující brány. Ve 20. minutě byl faulovám v hostujícím pokutovém území Šmíd. Domácí kapitán Boháček si postavil balon na značku pokutového kopu, ale nabídnutou šanci nevyužil. Stará Ves se postupně začala taky dostávat do hry a do zakončení se dostal Köhler, který si obhodil dva hráče, ale slabou střelu pohodlně chytil brankář Zábranský. V závěru poločasu se vyznamenal hostující brankář Kohout, který vyrazil na roh tvrdou střelu Barvíka. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe domácí družině, když ze strany poslal míč do vápna Tilkeridis, a na zadní tyči ho dopravil do sítě Kusenda - 1:0. Stará Ves ale přidala a dostala z k zakončení Kučerou, jehož pokus zpacifikoval gólman Zábranský. Dvacet minut před koncem zápasu se podařilo hostům vyrovnat, když Kučera namazal Paulerovi, který střelou zpoza šestnáctky rozvlnil síť domácí brány - 1:1. Hosté se pak trošku víc zatáhli a soustředili se na udržení bodu. Přesto vyráželi k rychlým brejkům. Nejnebezpečnější byl ten z 80. minutě, když Drábek ztoskotal na brankáři Zábranském. Domácí naopak hrozili hlavně z rohových kopů, ale ty taky k brance nevedly. Zápas tak skončil zaslouženou dělbou bodů. 

 

Jindřichov bude v příštím kole hrát v Krnově. Stará Ves bude hostit Hradec nad Moravicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Na hostech byl vidět nováčkovský elán. My jsme byli lepší na balonu, v prvním poločase jsme nedali dokonce penaltu a další šance. Vyšel nám úvod druhého poločasu, kdy jsme se ujali vedení, hosté to ale otevřeli a dokázali srovnat krok. Pak zalezli, ale my jsme se dostali jen k rohům, které jsme neproměnili. Remíza je asi zasloužená.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): V první půli byl asi dvacet minut lepší Jindřichov, který ale neproměněnou penatou nás dostal do hry a do konce poločasu se hra přelévala ze strany na stranu. Na začátku druhé půle jsme vyřešili špatně jednu situaci a domácí se dostali do vedení. My jsme ale nezahodili flintu do žita a vyrovnali jsme a remízu jsme udrželi. Bod z venku je púro nás cenný a už se těšíme na první domácí zápas, kdy opět budeme bojovat na sto procent.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - R. Štalmach [-] , K. Barvík [-] (83. V. Petrovič [-] ) , V. Boháček [-] , M. Tilkeridis [-] , M. Kuřec [-] , T. Kusenda [-] (70. D. Janáč [-] ) , P. Lapuník [-] , R. Pavlíček [-] , M. Šmíd [-] , M. Hricko [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - L. Gregovský [-] , K. Gevorgyan [-] (53. F. Škuta [-] ) , T. Král [-] , R. Nekoranec [-] (53. P. Prášil [-] ) , F. Köhler [-] , L. Ošlejšek [-] , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] (83. L. Vyroubal [-] ) , L. Šimko [-] , S. Kováč [-]

ŽK: 84. V. Boháček , 91. M. Hricko .
Hráči zápasu: T. Kusenda - L. Ošlejšek .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - LÁRYŠ Vít, KANTOR Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Nemůžu jinak, než dát výhru domácích, i když hosté jako nováček budou určitě kousat

Tip: výhra domácích