Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy zaskočily Budějovice


Branky


27

Hosté pěti brankami rázně utnuli vítěznou sérii Moravských Budějovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

 

Vítězná série domácích skončila, a to v posledním podzimním zápase na domácí půdě s mužstvem Rozsoch. Utkání začalo ve svižném tempu a po úvodním oťukávání se domácí dokonce dostali Čechem do vedení. Jejich radost však zastavil zvednutý praporek lajnového rozhodčího. Regulerní branku tak o chvíli později dosáhli hosté, když S. Padrtka na polovici hřiště dostal míč a svůj únik domácí obraně zakončil střelou k tyči – 0:1. Domácí vzápětí vyrovnali. Svoboda si postavil míč k trestnému kopu od lajnové čáry a z 25 metrů trefil přesně vzdálenější šibenici - 1:1. To však bylo ze strany domácích vše. V závěrečné čtvrthodině hosté navýšili své vedení dalšími třemi brankami. Nejdříve si svoji akci jako přes kopírák zopakoval S. Padrtka a opět unikl domácí obraně – 1:2. Další branku přidal R. Padrtka – 1:3 a poločas zakončil hlavičkou po trestném kopu Bureš – 1:4.

 

Hosté si vedení pohlídali

 

Ve druhém poločase se snažili domácí s výsledkem ještě něco udělat, ale jejich akce končili daleko před velkým vápnem hostí, kteří se zatáhli před vlastní branku a úspěšně bránili svoje vedení. Jejich rušové útoky do otevřené domácí obrany byly daleko nebezpečnější a patnáct minut před koncem jeden z útoků zastavil před vápnem P. Benda faulem a po druhé žluté kartě dostal i červenou a musel předčasně do sprch. K trestnému kopu se postavil Maršálek, který byl v té době na hřišti necelých pět minut a přesnou střelou pod břevno uzavřel brankové skóre utkání – 1:5.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): V utkání jsme předvedli výborný výkon a zaslouženě jsme zvítězili. Chtěl bych poděkovat za celou podzimní sezónu hráčům, funkcionářům, fanouškům a všem, co se kolem našeho fotbalového týmu pohybují a pomáhají mu, děkuji.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - M. Neubauer [-] (46. O. Fedra [-] ) , J. Horecký [-] , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] (86. M. Premar [-] ) , J. Benda [-] , V. Novotný [-] , P. Benda [-] , P. Stark [-] (62. J. Tržil [-] ) , K. Svoboda [-] (80. J. Kodajek [-] ) , M. Pařízek [-]

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - R. Padrtka [-] (68. R. Prášil [-] ) , P. Šmerda [-] (72. F. Maršálek [-] ) , S. Padrtka [-] (82. M. Střešnák [-] ) , P. Bureš [-] , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , V. Prášil [-] , E. Šibor [-] , O. Opalenyk [-] , P. Prášil [-]

ŽK: 39. P. Benda - 63. S. Padrtka . ČK: 76. P. Benda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - KALINA Oldřich, CHYTKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:38

Tip: výhra domácích