Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 10:30

15.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokorný zařídil výhru na hřišti Svratky - FOTO


Branky


6

Hosté z Boskovic jsou po trošku pomalejším startu hlavním pronásledovatelem Kuřimáků. Svoji formu potvrdili i tentokrát a přezimují tak na 2. místě tabulky pouhý bod za Kuřimáky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Poslední utkání podzimní části sezóny odehrálo naše áčko na půdě Svratky Brno. Již při rozcvičce kluci zjistili, že proti nám bude nejen soupeř, ale taktéž soupeřovo hřiště, které ke konci podzimu již nebylo úplně v nejlepší kondici. Zápas však začal pro nás nadmíru skvěle, již ve dvacátépáté vteřině utkání si na centr Minxe naběhl Pokorný a poslal nás do vedení - 0:1. V prvních deseti minutách jsme měli příležitosti na zvýšení skóre, avšak nejprve vychytal brankář Doležal Nováka, následně po pohledné kombinaci i Hlaváčka. V 19. minutě se Svratka dostala k rohovému kopu, míč ze zadní tyče domácí vrátili před bránu na osamoceného Kroupu, který prostřelil míč do sítě - 1:1. Po vyrovnání se hra vyrovnala, do šancí se začali dostávat i domácí. Ve 32. minutě unikl po straně Hlaváček, nachystal míč před prázdnou bránu Novákovi, a ten nás podruhé v utkání poslal do vedení - 1:2. To však netrvalo dlouho, ve 35. minutě nejprve domácí nastřelili břevno, na odražený míč však nejlépe zareagovali opět hráči Svratky a zpoza vápna vystřelil Kříž, který srovnal skóre - 2:2.

Druhý poločas byl na šance chudší, napomáhal tomu již docela zničený terén na místním hřišti, který donutil hráče často zjednodušit hru. Největší šanci Boskovic měl po centru Minxe na kopačce Novák. Svratka se do zajímavé příležitosti dostala po brejkové situaci, když velmi nebezpečně střílel za vápnem Kříž, střela o půl metru minula bránu. Utkání jsme strhli potřetí v zápase na svou stranu v 85. minutě, když se míč po souboji mezi střelci Novákem a Kroupou odrazil za záda domácí obrany, kam si nejrychleji naběhl Pokorný, a v tváří tvář brankáři poslal míč k tyči - 2:3. Domácí na tuto branku do konce utkání nestihli zareagovat, a tak jsme si ze Svratky odvezli vydřené 3 body po vítězství 2:3 a skončíme tak po podzimní části na 2. místě, bod za vedoucí Kuřimí.

Report: FC Boskovice - Letovice


Ohlasy k zápasu



FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Zápas na Svratce je pro nás každoročně jeden z nejtěžších, ale nemohli jsme začít líp. Z prvního útoku v zápase vstřelil Milda Pokorný gol na 0:1 což nás celkem uklidnilo. Celý první poločas byl vyrovnaný a domácí po vyrovnané pasáži hry vyrovnali z rohu v 19. minutě. Po půl hodině hry jsme šli z dalšího rychlého brejku do vedení, ale vedení nám dlouho nevydrželo domácí hned vyrovnali střelou zpoza šestnáctky. Druhý poločas byl dále vyrovnaný a na každé straně chudý na šance. Domácí mohli jít do vedení, ale pěkná střela ze střední vzdálenosti skončila mimo. My jsme nevyužili 100% šanci Jendem Novákem. Když už se zdálo, že zápas skončí remizou, tak utekl Milda Pokorný a svým druhým golem v zápase rozhodl o tom, že si odvezeme všechny body.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - J. Broskva [-] , R. Zadorozhnyi [-] (81. E. Moll [-] ) , F. Svensson [-] , D. Řezník [-] , M. Fila [-] , V. Malishevskyy [-] , K. Kroupa [-] , F. Kříž [-] , T. Cebák [-] (81. J. Janík [-] ) , P. Preis [-] (89. M. Schulz [-] )

FC Boskovice - Letovice
A. Svoboda [-] - D. Sychra [-] (69. F. Sychra [-] ) , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] , M. Pokorný [-] (92. L. Sychra [-] ) , O. Paděra [-] (69. J. Odehnal [-] ) , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (69. J. Kazda [-] ) , J. Novák [-] , M. Stříž [-] , L. Marek [-] (69. R. Klepáček [-] )

ŽK: 58. K. Kroupa , 62. D. Řezník , 92. F. Kříž - 92. R. Hlaváček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SMUTNÝ Jan - ŠPAČEK Jiří, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:38
Petr Florián

Expert: Martin Urbánek
Tip experta: výhra hostů

Čekal bych od Svratky mnohem více bodů ale teď proti výborným Boskovicím další nepřidá.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:58

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů