2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumvíř na svém hřišti přehrál Rajhradice a drží druhou příčku - FOTO


Branky


6

Nováček z Rajhradic vstoupil do své úvodní sezony v krajské přeboru vcelku nebojácně a zatím se drží v prostředku tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
I v Krumvíři předvedl slušnou hru, domácím dělal problémy především v útoku hrající kapitán Doležel. Jenže domácí sestavu po dvouzápasové odmlce opět vyztužil kapitán Kobylka, což i díky skvělému výkonu brankáře Doležala byl základ k čistému kontu v defenzívě Krumvíře. A čisté konto, podpořené skvělými fanoušky rovná se základ pro tři body za vítězství. V utkání padly dvě krásné branky. Nejdříve se po nahrávce Luskače parádní střelou z dvaceti metrů trefil Michna.

Druhá půle byla fotbalovější a musela se líbit. Hosté byli nebezpeční, ale k vyrovnání to nevedlo. Naopak v závěru ukázal Balaci svoji platnost pro tým. Po zisku míče a přistrčení od Košuliče si těsně za půlí našel místo mezi obránci a z velké dálky nechytatelně potvrdil tříbodový zisk pro domácí mužstvo. To se výhrou udrželo na druhém místě, nicméně teď přijde vražedný konec. Jedno domácí utkání a čtyři venkovní. V tom prvním se již v pátek 13.10. od 16 hodin představí na hřišti čtvrté Sparty Brno.

Report: SK Krumvíř


Ohlasy k zápasu



TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Utkání díky malému hřišti a těžkému terénu bylo spíše bojovné. Domácí dokázali vytěžit v prvním poločase z jedné šance gól. My jsme v druhé půli snažili více zatlačit domácí do jejich vápna a dát z toho branku, což nám bohužel i po několika slibných akcích nevyšlo. Naopak soupeř nás v závěru potrestal druhou brankou do otevřené obrany.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , L. Košulič [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] - D. Michna [-] , O. Luskač [-] , R. Němeček [-] (69. T. Bravenec [-] ) , O. Přichystal [-] (82. A. Húšek [-] ) - P. Plevač [-] (62. C. Balaci [-] ) , T. Ondroušek [-] -

TJ Rajhradice
F. Strakoň [-] - J. Pánek [-] , T. Kouřil [-] , P. Outrata [-] , J. Štreit [-] (65. F. Furch [-] ) , J. Doležel [-] , M. Bělák [-] , J. Kilberger [-] (74. M. Cambal [-] ) , P. Šnyrch [-] (83. D. Nguyen [-] ) , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠAFÁRIK Richard - KRAVÁRIK Oliver, VARGOVÁ Alexandra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Patrik Hron
Tip experta: remíza

Tohle může být vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích