0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nic pěkného. Stolany berou proti Hornímu Jelení bod


Branky


6

Lídr ze Stolan chtěl natáhnout vítěznou sérii, která před tímto utkáním činila už 9 zápasů. Proti byli ovšem hráči Horního Jelení. V bojovně hraném utkání branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tyč zachránila Simona

Na těžkém terénu toho k vidění mnoho nebylo. V prvním poločase se kvůli velkému množství soubojů, faulů a dalším přerušením spíše nehrálo. A když už si domácí vytvořili ojedinělou příležitost, tak Jan Vácha ve snaze přehodit brankáře Jakuba Simona trefil tyč. S útoky Horního Jelení si pak poradila domácí obrana v čele s brankářem Josefem Plíškem.

 

Díky Plíškovi berou Stolany bod

Vyrovnané utkání pokračovalo druhým dějstvím. Rytmus hry se dlouho neměnil a mírná převaha domácích k přesnému zásahu nevedla. Snahy hostí zase kontroloval jistým výkonem stolanský brankář Plíšek. Zaskvěl se zejména v samotném závěru utkání, kdy hosté zahrávali 3 rohy za sebou. Po jednom z nich takřka poslepu (přes sluníčko nic neviděl) vytáhl míč, který mířil za jeho záda. Více už se v bojovně hraném utkání nestalo, a tak se soupeři rozešli se smírným výsledkem 0:0.



Ohlasy k zápasu


SK Stolany
Miroslav Hluchník, trenér: Poslední zápas nenabídnul moc pěknou podívanou. K vidění bylo spíše spousta soubojů a přerušení. V první půli jsme se nemohli dostat do hry. Druhý poločas už byl z naší strany lepší, ale do vyložených šancí jsme se nedostávali. Soupeř se na nás dobře připravil a příliš nám toho nedovolil. Remíza je dle mého názoru spravedlivá. Za celý klub děkuji klukům za přístup a skvělé výsledky v podzimní části sezóny.




Sestavy


SK Stolany
J. Plíšek [-] - J. Lištván [-] , J. Starý [-] , P. Kratochvíl [-] (8. R. Loučka [-] ) , J. Vácha [-] , D. Tesař [-] , J. Kopecký [-] , P. Jirásek [-] (70. L. Kostka [-] ) , R. Meduna [-] , T. Vávra [-] , F. Růžička [-]

AFK Horní Jelení
J. Simon [-] - T. Dušek [-] , M. Seidenglanz [-] , V. Moravec [-] , L. Klusák [-] (70. M. Roček [-] ) , P. Dědič [-] (85. P. Pauker [-] ) , J. Cach [-] , P. Kaplan [-] , T. Jedlička [-] , P. Plžik [-] , T. Motyčka [-]

ŽK: 21. J. Plíšek , 36. R. Loučka - 34. P. Kaplan , 65. T. Motyčka , 77. P. Dědič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešek Martin - POLÁČEK Libor, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Milan Rázek

Expert: Miroslav Hluchník
Tip experta: výhra domácích

Věřím v naši výhru.