Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Středa řídil hattrickem výhru Přelovic nad Řečany


Branky


6

Utkání, které oba týmy vzhledem ke špatnému postavení v tabulce potřebovaly zvládnout, vyšlo jednoznačně ve prospěch domácích Přelovic. Ty se tak po 6 zápasech bez výhry konečně zase radují ze tří bodů. Hattrickem řídil výhru Jan Středa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Středa určil ráz utkání

Přelovice i Řečany se letos střelecky trápí, a tak bylo překvapením, že se diváci v "Šiška aréně" dočkali branky už ve druhé minutě. Svůj střelecký účet si otevřel Jan Středa. V dalších minutách ze snažení hostí nic vážného nevzešlo, a tak v 32. minutě zaznamenal druhý zápis opět Jan Středa. Poměrně vyrovnaná hra v prvním poločase rozhodně nenasvědčovala tomu, že by Řečany měly odjet s nadílkou.

 

Gólostroj domácích

Domácí v druhém poločase ještě zvýšili svou aktivitu a odměnou jim byly další branky. Když se v 52. minutě prosadil pěknou ranou z přímého kopu Michal Ferčák, tak bylo v podstatě hotovo. Přelovice ještě do konce utkání přidaly 3 přesné zásahy. V 77. minutě se trefil Lukáš Born. V 80. minutě zkompletoval svůj hattrick Jan Středa a poslední políček Řečanům přidal Vladimír Řehák.   



Ohlasy k zápasu


TJ Přelovice
Martin Novák, trenér: V poslední době se nám moc nedařilo, takže jsme za tři body rádi. O našem vítězství rozhodla především bojovnost, kvalita a efektivita v zakončení. Soupeř se snažil hrát převážně nakopávané míče, ale vzadu jsme se dobře zajišťovali, takže z toho nic nebezpečného nevzešlo. Chci pochválit Honzu Středu, který díky svojí aktivitě a dohrávání situací vstřelil hattrick.

SK Řečany nad Labem 1920
Ladislav Chára: Pokračuje trápení. Kluci si nevěří a bojí se cokoliv vytvořit. To všechno se nakupí a pak je z toho debakl se soupeři s kterými se dá bodovat. Z našeho pole bych ohodnotil pozitivně „starochy“ Stoklasu s Novotným, kteří si to vždycky odehrají. A potom ještě Rajneta, který se s tím snaží něco udělat a nikdy to nezabalí.



Sestavy


TJ Přelovice
O. Skalický [-] - V. Řehák [-] , P. Deutsch [-] (46. J. Kvapil [-] ) , M. Novák [-] (63. J. Panchártek [-] ) , M. Ferčák [-] , L. Doležal [-] (73. L. Born [-] ) , J. Středa [-] , L. Staněk [-] , M. Nepivoda [-] , R. Šprinc [-] (40. R. Šimák [-] ) , A. Šprync [-] (63. F. Kloboučník [-] )

SK Řečany nad Labem 1920
D. Cincibus [-] - F. Bank [-] , Š. Tichý [-] , M. Wiesner [-] , M. Moravec [-] , V. Novotný [-] , A. Svoboda [-] , M. Rozsévač [-] , R. Stoklasa [-] , J. Rajnet [-] (62. M. Hochman [-] ) , O. Matoušek [-]

ŽK: 3. R. Stoklasa , 30. M. Rozsévač , 81. V. Novotný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - VOLNÝ Bohuslav, MÁLEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 08:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:18

Tip: výhra domácích