V. Rokyta 48. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Přelouč předvedla proti lídrovi ze Stolan sympatický výkon


Branky


48. V. Rokyta (p.) - 32. J. Kopecký (p.) , 33. J. Vácha , 74. J. Vácha
5

Výsledkově trápící se rezerva Přelouče přivítala na svém hřišti hráče Stolan. Souboj posledního týmu tabulky s lídrem soutěže nabídl daleko vyrovnanější partii, než se očekávalo. Domácí nakonec podlehli Stolanům 1:3, ale za svůj výkon se nováček 1.B třídy nemusí rozhodně stydět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přesto, že soupeře před utkáním dělilo v tabulce po 9 kolech propastných 20 bodů, na hřišti to tak vůbec nevypadalo. Domácí hráči drželi se Stolany dlouho krok a stav utkání se změnil až po 32 minutách hry, kdy začalo úřadovat hostující útočné duo Kopecký – Vácha. První jmenovaný nejprve proměnil pokutový kop. O minutu později pak zvyšoval po krásném voleji Jan Vácha.

 

Hned po změně stran se domácím podařilo snížit, když pokutový kop proměnil Vojtěch Rokytka. Přes zjevnou snahu domácích o vyrovnání se v 74. minutě radovali opět hosté, když se podruhé v zápase prosadil po samostatném úniku Jan Vácha a stanovil tak výsledek na konečných 1:3.

 

Stolanští hráči si připsali už 9 vítězství (z 10 odehraných zápasů) a suverénně vládnou tabulce 1.B třídy skupiny A Pardubického kraje.

 

Autor článku: Milan Rázek



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč B
Ondřej Bendžík, trenér: V souboji prvního celku s posledním se navzdory předpokladům nejednalo o jednostrannou záležitost. Hosté odskočili v první půli dvěma slepenými brankami po našich individuálních chybách, nicméně jsme nesložili zbraně, brzy po začátku druhé půle jsme snížili na 1:2 a dál jsme se tlačili za vyrovnáním. O výsledku utkání rozhodla až třetí branka hostí, kdy po smolném odrazu šel hostující útočník z půlky sám na branku a zpoza vápna vymetl šibenici naší branky. Nicméně jsme byli lídrovi soutěže důstojným soupeřem za což jsem rád.

SK Stolany
Miroslav Hluchník, trenér: Poslední Přelouč neměla co ztratit a předvedla dobrý, sympatický výkon. V prvním poločase jsme se ujali vedení o dvě branky, ale nástup do druhého poločasu nám nevyšel podle představ a domácí hned ve 47. minutě snížili. Zbytek zápasu jsme se snažili z poctivé obrany vyrážet do brejků. Pojistku jsme nakonec přidali 15 minut před koncem Váchou. Chválím mužstvo, jak opět k zápasu přistoupilo.



Sestavy


FK Přelouč B
M. Záruba [-] - V. Rokyta [-] , V. Vančura [-] , J. Kmoníček [-] , T. Bendžík [-] , A. Vosáhlo [-] (60. J. Sekyrka [-] ) , T. Hladík [-] (66. J. Pokorný [-] ) , M. Beránek [-] (46. J. Novák [-] ) , L. Machačný [-] , M. Kačírek [-] , L. Hrobař [-]

SK Stolany
J. Plíšek [-] - J. Lištván [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Vácha [-] , D. Zelinka [-] (81. . Němeček [-] ) , D. Tesař [-] , L. Kostka [-] , J. Kopecký [-] , P. Jirásek [-] , T. Vávra [-] , R. Loučka [-]

ŽK: 42. M. Beránek , 89. L. Machačný - 47. D. Zelinka , 54. R. Loučka , 76. J. Lištván .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - ŠLOR Robert, LANG Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:44

Tip: výhra hostů