2:6
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:15

2.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Libora Lebiše pomohl Moravské Třebové k vítězství 2:6 nad domácím Letohradem B


Branky


17. M. Hauf , 87. M. Filip - 8. L. Lebiš , 19. J. Lexmaul , 40. P. Lexman , 67. L. Lebiš , 77. L. Lebiš , 83. P. Šponar (vl.)
7

Ve vzrušujícím fotbalovém duelu mezi týmy Letohrad B a Moravská Třebová zaznamenal Libor Lebiš skvělý hattrick, který hrál klíčovou roli ve vítězství 2:6 pro hostující tým. Zápas fanouškům nabídl velký počet gólů a krásných fotbalových momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký náskok domácích a odpověď hostů

Zápas odstartoval rychlým tempem a ve 8. minutě bylo jasné, že se na hřišti odehraje vzrušující střetnutí. Libor Lebiš, hráč hostů, otevřel skóre zápasu a díky jeho gólu se Moravská Třebová ujala vedení. Tento brzký náskok byl však jen začátkem sledu emocí, které měly následovat. V zápětí, v 17. minutě, se domácí týmu podařilo vyrovnat. Matěj Hauf z Letohradu B se trefil a zanechal své stopy na skóre zápasu. Ale hosté byli pevně rozhodnuti ovládnout hru. Jan Lexmaul se chopil iniciativy a ve 19. minutě poslal Moravskou Třebovou znovu do vedení. Přestože domácí tým bojoval, hosté byli neprostupní. Pavel Lexman přidal další gól pro Moravskou Třebovou v 40. minutě, což znamenalo, že hosté odcházeli do kabiny s náskokem 3:1.

 

Lebišova show a smolný moment domácího hráče

Druhý poločas probíhal v podobném tempu jako poločas první a přinesl stejný počet branek. V 67. minutě a 77. minutě zazářil Libor Lebiš, který svými střeleckými pokusy definitivně rozhodl o výhře Moravské Třebové. Nešťastný moment nastal pro Pavla Šponara v 83. minutě, kdy se do statistik zapsal vlastním gólem. Domácí tým udělal na konci zápasu radost svým fanouškům, díky brance Michala Filipa. Zápas skončil jasným vítězstvím pro hostující tým 2:6.

 

Autor: Filip Cihlář



Ohlasy k zápasu



SKP Slovan Moravská Třebová
Libor Lebiš, hráč: Jsme rádi, že se nám takto podařil vstup do nové sezóny, až na pár okamžiků jsme měli celý zápas pod kontrolu. Teď na to musíme navázat v prvním domácím zápase.



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - V. Dunas [-] (59. M. Filip [-] ) , D. Štusák [-] , I. Shymchyshyn [-] (79. P. Dušek [-] ) , J. Kadlec [-] , M. Pokorný [-] (59. K. Zeman [-] ) , M. Hauf [-] (68. L. Lhotský [-] ) , M. Chládek [-] , M. Uhlíř [-] , P. Šponar [-] , D. Dvorský [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - J. Schütz [-] , J. Žouželka [-] , P. Bubela [-] (70. P. Bambušek [-] ) , K. Kolář [-] - M. Smékal [-] , J. Lexmaul [-] (79. Š. Václavek [-] ) , P. Lexman [-] , J. Škrabal [-] (60. P. Mikšánek [-] ) , M. Šmerda [-] - L. Lebiš [-] -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bouz Tomáš - ŠLOR Robert, POPP Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích