3:2
(1:2)
29. L. Kraják
41. V. Skoumal (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ředice přetlačili Libišany


Branky


32. V. Morávek , 74. J. Březina , 86. D. Machatý - 29. L. Kraják , 41. V. Skoumal (vl.)
9

Zápas mezi Horními Ředicemi a Libišany byl napínavým střetnutím, které skončilo vítězstvím domácího týmu 3:2. Byla to soutěžná a dramatická hra, která nabídla divákům mnoho vzrušení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal velmi rychle, a branky padaly již v prvním poločase. Hostující tým Libišany otevřel skóre v 29. minutě, když se trefil Lukáš Kraják. Domácí tým však rychle odpověděl, když Václav Morávek v 32. minutě srovnal skóre na 1:1.

Libišany znovu převzaly vedení díky Vladimíru Skoumalovi, který v 41. minutě nesnesl tlak a vlastním gólem poslal hosty do vedení 2:1.

Druhý poločas byl stejně vzrušující jako první. Domácí tým Horní Ředice se nevzdával a v 74. minutě se podařilo Jakubu Březinovi srovnat skóre na 2:2. Tento gól poskytl domácím novou naději na vítězství.

Napínavá soutěž vrcholila v 86. minutě, kdy Dan Machatý vstřelil třetí branku pro Horní Ředice a poslal svůj tým do vedení 3:2. Libišany se snažily o vyrovnání, ale domácí obrana byla pevná a výsledek už se neměnil.

Celkově šlo o vzrušující a vyrovnaný zápas, který skončil vítězstvím Horních Ředic 3:2. Tým Horních Ředic prokázal vynikající bojovnost a schopnost obrátit zápas ve svůj prospěch po dvougólovém manku. Libišany hrály rovněž dobře, ale na vítězství jim tentokrát chybělo trochu štěstí.



Ohlasy k zápasu



FC Libišany
Ohlas z kabiny hostů: Zápas byl vyrovnaný do posledních minut, bohužel však jsme chvilku před koncem inkasovali a zápas ztratili.



Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - Č. Pithart [-] , M. Zikmunda [-] , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] , J. Janoušek [-] (19. D. Teplý [-] ) , P. Fous [-] (59. D. Machatý [-] ) , V. Morávek [-] , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

FC Libišany
D. Bartaloš [-] - P. Motyčka [-] , D. Jošt [-] , L. Mastík [-] , L. Kraják [-] , O. Kraják [-] , R. Horyna [-] , A. Rambousek [-] , O. Ujec [-] (74. F. Matějka [-] ) , R. Řezníček [-] (88. V. Jenka [-] ) , L. Hanč [-]

ŽK: 78. A. Koreček - 33. P. Motyčka , 74. D. Bartaloš , 88. R. Horyna .
Počet diváků: 233. Rozhodčí: Valenta Jan - LOUVAR Jakub, PEČINKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Šimon Štanglica
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích