Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké vítězství Ředic


Branky


7

V sobotní odpoledne, přesněji [datum], se na hřišti stadionu [název stadionu] v krajském přeboru utkaly dvě týmy, Choceň a Horní Ředice. Přestože první poločas nabídl divákům mnoho slibných momentů, gólovou smršť jsme mohli sledovat až ve druhém poločase, kdy tým Horní Ředice předvedl svou sílu a zvítězil vysoko 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se nesl ve znamení boje o kontrolu nad hrou a šancí na obou stranách. Oba týmy se snažily najít mezery v obranách soupeře, ale brankáři byli v dobré formě a nedovolili, aby se skóre měnilo. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou, ale naznačil, že druhý poločas by mohl být o poznání zajímavější.

Druhý poločas začal ve znamení razantního útoku týmu Horní Ředice. Už ve 48. minutě se podařilo otevřít skóre, když se trefil Adam Šenkýř a poslal svůj tým do vedení 1:0. Choceň se snažila zareagovat, ale tohle byl den, kdy se týmu Horní Ředice dařilo.

Jen o pět minut později, v 53. minutě, tým Horní Ředice potvrdil svou dominanci dalším gólem. Tentokrát to byl David Přibyl, který rozšířil náskok na 2:0. A hned v následující minutě, ve 54. minutě, se opět prosadil tým Horní Ředice, když Václav Morávek trefil branku a zvýšil skóre na 3:0.

Choceň se snažila bránit alespoň udržet nepříznivý stav, ale obrana týmu Horní Ředice byla pevná jako skála. O konečný výsledek se postaral Čeněk Pithart, který v 89. minutě proměnil šanci a uzavřel skóre na konečných 4:0 ve prospěch týmu Horní Ředice.

Celý zápas připomíná, že fotbal může být velmi nepředvídatelný a klíčovým momentem může být i druhý poločas. Tým Horní Ředice si z tohoto utkání odnáší zasloužené vítězství a potvrzuje své ambice na vyšší pozice v krajském přeboru.



Ohlasy k zápasu



FK Horní Ředice
Ohlas z kabiny hostů: Do zápasu jsme vlétli s nadšením a chutí, góly jsme však začali dávat až v druhém poločase.



Sestavy


FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - M. Laky [-] , J. Kužma [-] , J. Netolický [-] (61. F. Vostrčil [-] ) , P. Vychytil [-] (83. L. Kulhánek [-] ) , A. Pirochta [-] , L. Krejza [-] (61. V. Adamec [-] ) , P. Zahálka [-] , O. Dolníček [-] , M. Fikejz [-] , M. Coufal [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - J. Švec [-] (72. M. Češka [-] ) , Č. Pithart [-] , M. Zikmunda [-] , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] , V. Morávek [-] (82. L. Sládeček [-] ) , D. Přibyl [-]

ŽK: 67. A. Šenkýř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šob Aleš - FIŠER Pavel, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Nikolas Hubálek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů