0:1
(0:0)
81. L. Knap
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj exdivizních týmů vyzněl lépe pro Náchod


Branky


81. L. Knap
9

Zápas hraný na těžkém terénu se rozhodoval až v poslední desetiminutovce, kdy Náchodu vystřelil vítězství stoper Knap.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Náchod své šance nevyužil

Jako první zahrozili hosté, když Jahoda vyzkoušel pozornost Šenfeldra. V dalších minutách se hrálo zejména mezi vápny, bez velkých šancí na jedné nebo druhé straně. Další větší šance byla k vidění až ve 30. minutě, kdy Havlena poslal ze standardní situace pěkný míč do vápna, kde si ho našel Simon, ten ale z dobré pozice přestřelil. O chvíli později měl Náchod další příležitost ke skórování, Čejchan ale domácího gólmana nepřeloboval. Hosté zahrozili v 38. minutě, ale ani jejich slibná šance gólově neskončila a tak se do šaten odcházelo za nerozhodnutého stavu. 

Zápas rozhodla hlavička Knapa

Náchod byl aktivnější i v druhé půli, vytvořil si tlak, ale finální fáze pokulhávala. Zápas se tak rozhodl až v 81. minutě, kdy Havlena dalším pěkným centrem ze standardní situace našel hlavu Knapa a ten se nemýlil. Dvůr mohl v samotném závěru srovnat, ale dobrá střela Hrušky mířila těsně vedle. Náchodu se tak podařilo v posledním podzimním zápase zvítězit a stále drží krok se Solnicí a s Policí v boji o první místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Georgios Karadzos, prezident klubu: Soupeři patří gratulace k vítězství. V prvním poločase byl lepším týmem a vypracoval si řadu brankových příležitostí. Jenže je neproměnil a ve druhé půli duel směřoval k nerozhodnému výsledku. Ten by si náš nadšeně bojující tým i zasloužil, nebýt absolutního nezájmu AR1 Bečváře odmávat jednoznačný ofsajd při rozhodující brance soupeře. S výkonem rozhodčích nemůžeme být spokojeni. Ba naopak!

FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Dnes se utkání odehrálo na velmi těžkém terénu. Dle mého názoru jsme měli po celé utkání více ze hry, měli jsme územní převahu. Sice jsme neproměnili cca 5 vyložených šancí a nakonec jsme byli rádi, že tam skončila "haluz" a vyhráli jsme zaslouženě. Domácí se snažili hrozit z brejků, ale ani to jsme jim, až asi na dvě výjimky, nedovolili.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
A. Šenfeldr [-] - P. Šťastný [-] - M. Hruška [-] - A. Ngantsie [-] , F. Horák [-] , L. Trnka [-] (26. D. Žaba [-] ) , M. Janata [-] , T. Picha [-] , D. Vitebský [-] , D. Sojka [-] (67. T. Formánek [-] ) , F. Machač [-]

FK Náchod
J. Hladík [-] - L. Kudláček [-] , M. Jahoda [-] , M. Punar [-] , M. Brich [-] (76. M. Hanuš [-] ) , K. Kudasiewicz [-] (76. D. Nejman [-] ) , P. Simon [-] (60. J. Vančák [-] ) , J. Havlena [-] , A. Čejchan [-] , J. Locker [-] , L. Knap [-]

ŽK: 17. T. Picha , 58. F. Machač - 41. L. Kudláček , 89. M. Hanuš , 91. J. Hladík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Ikizgül Varol - BEČVÁŘ Lubomír, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:43

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Výborný
Tip experta: výhra hostů

V souboji 2 ex-divizních mužstev zvítězí těsným výsledkem Náchod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích