2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice dokázala otočit zápas s Hořicemi a přezimuje na prvním místě


Branky


9

Solnice odjížděla do Hořic s tím, že pokud zvítězí, tak po zaváhání Police v Dobrušce přezimuje na prvním místě s dvoubodovým náskokem. Poslední tým soutěže, ale Solnici hodně zlobil a i přes úvodní branku hostí dokázal skóre zápasu otočit a do posledních minut sahal po bodu. Vítězství solnickým vystřelil v samotném závěru hráč minulého kola Luboš Pavlíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka domácí nepoložila

Domácí vsadili na pevnou defenzivu a rychlé brejky, i přesto šli do vedení hosté. V 17. minutě aktivní Tobiška otevřel skóre. Domácím se ovšem po brankách Palma a Davida Drozda podařilo do poločasu zápas otočit a do šaten tak mohli odcházet spokojenější domácí. 

Solnici se v závěru podařilo strhnout zápas na svoji stranu

Solnice vstoupila do druhé půle lépe a zlepšila pohyb. Vyrovnání přišlo v 68. minutě po akci, kterou začal Tobiška a zakončil nejlepší solnický střelec Marek Vítek. Solnice zvyšovala tlak a vytvářela si šance, několikrát nastřelila konstrukci Krejčího brány. Rozhodnutí přišlo až v samotném závěru, kdy Krejčí vytáhl parádní zákrok proti střele Tobišky, na dorážku Pavlíčka už však nestačil a tak hráč posledního kola rozhodl o výhře Solnice, která ji vrátila zpět na první místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Závěrečné utkání podzimu nabídlo velmi slušný fotbal a rozhodně nebylo znát, že hraje poslední s prvním. Naopak - výbornému kádru Solnice jsme byli více než vyrovnaným soupeřem a výsledek je hodně krutý. Je mně našich kluků líto, takto jsme si prohrát nezasloužili. Škoda neproměněných šancí v druhé půli a pak přišlo rozhodnutí v poslední minutě. Netřeba ale smutnit, dnešní zápas potvrdil výrazné herní zlepšení a do jara je na čem stavět. Hostům gratulujeme ke šťastným třem bodům.

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Hrozně těžký zápas! Domácí v hlubokém bloku, ale výborné brejkové situace. Vedeme, ale domácí do přestávky otáčí skóre. Po domluvě v kabině jsme ve 2. poločasu zlepšili pohyb. Výsledkem byla 3 nastřelená břevna a naše vítězná branka v samotném závěru. Domácí podali výkon, který neodpovídá jejich postavení v tabulce.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - M. Bango [-] , P. Drozd [-] , A. Vávra [-] (80. J. Černý [-] ) , D. Drozd [-] , D. Pour [-] (89. O. Bango [-] ) , D. Palm [-] , Š. Podsadlo [-] (68. Z. Nečesaný [-] ) , J. Rozsévač [-] , M. Havelka [-] (80. O. Pácalt [-] ) , A. Kedroń [-] (68. M. Jonáš [-] )

SK Solnice
L. Hůlka [-] - M. Vítek [-] , L. Pavlíček [-] (91. A. Barták [-] ) , J. Jaroš [-] , D. Motl [-] , J. Nejman [-] (46. I. Zarnadze [-] ) , J. Krolop [-] , O. Tobiška [-] , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] , P. Nosek [-]

ŽK: 51. D. Pour - 70. I. Zarnadze , 84. M. Kos .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KLEMENT Martin - IKIZGÜL Varol, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:43

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Výborný
Tip experta: výhra hostů

Solnice bezproblémů potvrdí proti Hořicím pozici lídra tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích