1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška obrala o body Polici


Branky


9

Mladý tým Dobrušky se postaral o další překvapní posledního podzimního kola, když doma dokázal remizovat s Policí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Hosté byli aktivnější a častěji na míči, svoji převahu ale využít nedokázali. Ve 39. minutě přišla velká nepříjemnost pro domácí, kdy se Prostředník nešťastně srazil s gólmanem Effenberkem a dobrušský gólman musel střídat. I po této události byla domácí obrana pevná a první půle tak skončila za stavu 0:0.

Skóre zápasu otevřel pěknou střelou Doucek

Hosté byli aktivnější i ve druhí půli, ale do vedení šli domácí, když v 52. minutě pěknou střelou k tyči překonal Vlka Doucek. Hostům se podařilo srovnat v 63. minutě, kdy Matějka zatáhl míč do vápna a kolmou přihrávkou našel Makarenka, který prostřelil Paga. Police po vyrovnávací brance stále tlačila, ale gól už vstřelit nedokázala.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Soupeř potvrdil hráčskou kvalitu a právem patří mezi nejlepší v KP. My máme ale tyhle zápasy rádi a i když byli hosté aktivnější, tak se nám opět podařilo bodovat. Než body však bylo důležitější, aby náš brankář, kterého po nešťastném zákroku v 34. minutě musela odvézt rychlá, dobře dopadl- vypadá to nadějně! Za podzim jsme chtěli 25 bodů. Škoda, protože na to bylo. Přehrál nás jen Chlumec a tak všem co se na tom podíleli, děkujeme.

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda oddílu: V dnešním utkání jsme vyloženě umřeli na krásu, jak říká staré pořekadlo. Aktivita zcela na naší straně, ovšem alibistické zakončování vedlo pouze k vyrovnání. Zakončujeme podzim tak jak začal, dvěma remízama. Stínem utkání bylo zranění domácího brankáře, ale budem si přát, aby bylo vše v pořádku. Pohled na tabulku je jistě skvělou reklamou pro náš klub i město a všem v oddíle děkuji za prezentaci v podzimní části soutěže.



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] (39. A. Hašek [-] ) - V. Karal [-] , M. Čančara [-] (92. K. Krištof [-] ) , D. Doucek [-] , L. Prostředník [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , P. Feichtinger [-] , T. Štětina [-] (89. J. Komůrka [-] ) , J. Vávrů [-] (39. D. Pago [-] ) , L. Světlík [-]

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - P. Gilian [-] , S. Makarenko [-] , D. Camara [-] , J. Klapkovský [-] (55. J. Minah [-] ) , M. Moravec [-] , I. Lehkobyt [-] (64. O. Spišák [-] ) , O. Havrda [-] (64. F. Kalaš [-] ) , J. Matějka [-] , P. Topolnytskyi [-] (55. P. Franc [-] ) , M. Routek [-]

ŽK: 67. P. Krahulec , 80. L. Světlík - 30. S. Makarenko , 60. M. Routek , 66. P. Franc , 87. D. Camara .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - ŠILING Karel, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:43

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Výborný
Tip experta: výhra hostů

Police se po remíze v Náchodě bude chtít vrátit na vítěznou vlnu a v Dobrušce zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích