4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 10:15

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice rozhodla zápas se Dvorem v druhé půli


Branky


50. M. Jedlička , 70. D. Motl , 75. M. Vítek , 82. J. Krolop (p.)
9

Nedělní program zápasů krajského přeboru začal utkáním v Solnici, která doma přivítala Dvůr Králové. Domácí měli možnost se v případě vítězství po sobotní remíze Police s Náchodem vrátit na první místo v tabulce. Této šance využila a kolo před koncem podzimní části opět drží první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci gól neviděli

První půle divákům gól bohužel nenabídla a do šaten se odcházelo za stavu 0:0.

Divoká druhá půle

Solnice prolomila dvorskou defenzivu v 50. minutě, kdy se po centru Motla nadvakrát prosadil domácí obránce Jedlička. Další rána pro hosty přišla v 54. minutě, kdy byl vyloučen Allen Kwesi Randy Ian a aby toho nebylo málo, tak o chvíli později musel střídat i hostující gólman  Matula, který nejprve vytáhl parádní zákrok proti střele Jedličky, ale bohužel se přitom zranil a musel střídat. Domácí přidali druhou branku v 70. minutě, kdy si Motl narazil s Pavlíčkem a překonal střídajícího gólmana Šenfeldera. Solnice potvrdila vítězství o pět minut později, kdy Jedlička přetaženým centrem na zadní tyč našel Pavlíčka, který hlavičkou vracel míč na osamoceného Vítka a ten se nemýlil. Gólový účet zápasu uzavřel v 82. minutě Josef Krolop, který využil nařízené penalty po faulu na Pavlíčka a přesnou trefou upravil na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: “Od začátku jsme diktovali tempo hry. Hosté hráli hodně zataženě. Přesto jsme si vypracovali šance, ale bez gólového efektu. Ve 2. poločase jsme zvýšili obrátky a odměnou nám byl vedoucí gól. Hosté dohrávali souboje tvrdě a doplatili na to vyloučením. My jsme přesilovku využili na jedničku. Dalšími 3 góly jsme rozhodli utkání a potvrdili tak naši 100% úspěšnost na domácím trávníku během podzimní části.

TJ Dvůr Králové nad Labem
Zbyněk Dujsík, trenér: V prvním poločase jsme drželi s domácími krok, ale druhý byl pro nás nešťastný. Byli jsme pod tlakem a po chybách nejzkušenějších hráčů jsme inkasovali. Po nepochopitelném faulu a následném vyloučení Allena to byla hra na jednu branku. Zklamali mě zkušení hráči.



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - M. Vítek [-] , L. Pavlíček [-] (86. A. Barták [-] ) , J. Jaroš [-] , D. Motl [-] , J. Krolop [-] , J. Nejman [-] (83. P. Vítek [-] ) , O. Tobiška [-] (68. D. Volf [-] ) , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] , P. Nosek [-] (83. M. Kos [-] )

TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] (58. F. Horák [-] ) - P. Šťastný [-] (73. M. Hák [-] ) - M. Hruška [-] (68. J. Rejl [-] ) - M. Janata [-] , T. Picha [-] , K. Allen [-] , A. Ngantsie [-] , D. Vitebský [-] , D. Sojka [-] , F. Machač [-] (58. A. Šenfeldr [-] ) , L. Trnka [-] (58. T. Byron [-] )

ŽK: 89. D. Volf - 43. M. Hruška , 45. T. Picha . ČK: 55. K. Allen .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fryš Milan - ČOŽÍK Marek, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Vladimír Matula
Tip experta: výhra hostů

Co jiného mi zbývá, než věřit, že právě my ukončíme neporazitelnost Solnice na domácím hřišti. Určitě to bude zajímavé utkání, na které se těšíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích