3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Dvoře padaly krásné branky


Branky


6

Zajímavý zápas nabídlo utkání mezi Dvorem Králové a Jičínem. Domácí poslal do dvoubrankového vedení Machač, Jičínu se sice podařilo srovnat, ale poslední slovo měli v samotném závěru opět domácí,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli zářil Machač

V první půli zazářil domácí Filip Machač, který ve 23. minutě po pěkné přihrávce Kwesiho překonal Sýkoru. Druhou branku přidal za osm minut, kdy po pěkné individuální akci nedal Sýkorovi šanci ani podruhé. Na druhou branku dokázal Jičín zaregovat ve 35. minutě, kdy se ve skrumáži po dlouhém autu nejlépe zorientoval Buchvald a upravil na poločasových 2:1. 

V druhé půli padaly parádní branky

Gólový účet druhého poločasu otevřel Gaubman, který se nejprve pěkně zbavil bránícího hráče a parádní střelou k pravé tyči srovnal na 2:2. Zápas se rozhodoval až v samotném závěru, kdy parádní střelou z přímého kopu vystřelil tři body Dvoru Allen Kwesi Randy Ian.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Zbyněk Dujsík, trenér: Šťastné, ale dle mého názoru zasloužené vítězství. V prvním poločase jsme se dostali do dvoubrankového vedení a střelec obou gólů Filip Machač zaslouží pochvalu za to, jak dokázal vzít zodpovědnost na sebe. Bohužel soupeř dokázal skóre srovnat. Tým to ale nepoložilo, dokázali jsme si vytvořit tlak, šance a nakonec přišla krásná trefa Kwesiho Allena z trestňáku v 90. minutě. Musím pochválit soupeře, rozhodně nepřipomínal mužstvo z předposlední příčky tabulky. Pochvala i pro trojici rozhodčích!

SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Těžké utkání pro oba týmy na těžkém terénu. Po deseti minutách jsme domácí dostali do frustrace a myslím, že vývoj utkání byl tam, kde jsme chtěli. Bohužel, místo abychom udeřili, tak jsme dvakrát inkasovali ze situací a od hráčů, na které jsme se chystali. Zaslouženě jsme se vrátili do utkání a myslím, že i vyrovnání bylo zcela zasloužené. Bohužel, závěr přinesl domácím euforii a nám totální depresi. Je to sport, nebudeme brečet, ale musíme teď zvládnout dvě derby za sebou!!



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - P. Šťastný [-] - M. Hruška [-] - M. Janata [-] (67. T. Byron [-] ) , F. Horák [-] (84. J. Rejl [-] ) , T. Picha [-] , K. Allen [-] , A. Ngantsie [-] , D. Vitebský [-] , D. Sojka [-] (84. M. Hák [-] ) , F. Machač [-]

SK Jičín
M. Sýkora [-] - J. Ulvr [-] , P. Buchvald [-] , M. Florian [-] , J. Kuncíř [-] - D. Machačný [-] (84. F. Smolík [-] ) , A. Gaubman [-] (68. J. Lánský [-] ) , O. Zugar [-] (93. L. Joukl [-] ) , J. Kuneš [-] (84. V. Vladeka [-] ) - D. Fidrich [-] , V. Matějka [-]

ŽK: 95. P. Šťastný - 16. A. Gaubman , 38. J. Ulvr , 69. D. Fidrich , 92. F. Smolík , 95. J. Lánský .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Kánská Blažena - NOVOTNÝ Zbyněk, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:34
Michal Švorc

Expert: Marek Pěnička
Tip experta: výhra domácích

Jičín bude chtít zapomenout na zápas s Policí, ale domácí si body vzít nenechají a zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 17:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 14:02

Tip: výhra domácích