0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodl hattrick Havleny


Branky


67. J. Havlena , 74. J. Havlena , 80. J. Havlena (p.)
6

Prestižní derby v Červeném Kostelci rozhodl hattrick Havleny ve druhé půli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí spousta, ale gól žádný

Hosté měli hned v úvodu několik šancí, ale domácí brankář Macek svůj tým podržel. Za hosty poté zahrozil ex-náchodský Srkal, který se pěkně uvolnil, Hladíka ale nepřekonal. Náchod byl i nadále aktivní a vytvářel si šance, ale Macek byl v první půli nepřekonatelný. V závěru první půle mohli jít do vedení domácí, když nejprvě šli dva domácí hráči sami na Hladíka, ale nepřekonali ho. Vzápětí náchodského gólmana zachránilo břevno a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu. 

V druhé půli exceloval Havlena

Do druhé půlě vstoupili lépe domácí a hned v úvodu protáhl Hladíka aktivní Srkal. V 64. minutě se nechal zbytečně vyloučit náchodský Rojšl a hosté šli do deseti. Toto vyloučení paradoxně více pomohlo právě Náchodu. V 67. minutě Kudasiewicz našel křížným pasem Havlenu, a ten z rohu vápna pěknou střelou překonal Macka. Hosté přidali druhou branku v 74. minutě, kdy faulovaný Simon ještě stihl přihrát Havlenovi, který přidal svou druhou trefu zápasu. V 80. minutě zahráli domácí ve vápně rukou a hlavní rozhodčí Nývlt nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Havlena a zkompletoval hattrick. Hosté mohli v závěru alespoň snížit, ale dobře chytající Hladík si čisté konto vzít nenechal.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: Dnes se na hodnocení s náchodským kolegou neshodnu. Odehráli jsme velmi kvalitních 60 minut, kdy jsme soupeře nepouštěli do výraznějších šancí a jestli měl dnes vyšší procenta na míči mi nevadí, my to odběhali. Náš problém vidím v mizerné koncovce, k tomu výtečný Hladík v brance, který nás dvakrát skvěle vychytal, nám to nepadá. Přesilovku jsme vyloženě nezvládli, dvě brejkové situace a nekompromisní Havlena, penalta už byla jen vyvrcholením našeho zmaru.

FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Utkání jsme měli od počátku pod kontrolou, měli jsme územní převahu, ale v první půli jsme to nedokázali zužitkovat a domácí z ojedinělé akce trefili břevno. Ve druhém poločase, po zbytečném vyloučení našeho hráče, jsme byli nadále lepší a aktivnější a zaslouženě jsme otevřeli Havlenou skóre. V tomto okamžiku se domácí sesypali a my jsme ještě přidali další dvě branky a odvážíme si tak cenné, ale zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Macek [-] - J. Čejchan [-] (87. J. Malina [-] ) , A. Jasanský [-] (82. J. Lauterbach [-] ) , D. Petrů [-] , D. Vencl [-] (80. Z. Mudroch [-] ) , L. Hlava [-] , D. Hlava [-] , M. Srkal [-] , P. Kratěna [-] , Š. Donát [-] , D. Vejman [-]

FK Náchod
J. Hladík [-] - L. Kudláček [-] , M. Punar [-] , M. Brich [-] , J. Vančák [-] (64. K. Kudasiewicz [-] ) , P. Simon [-] , J. Havlena [-] (82. M. Hanuš [-] ) , A. Čejchan [-] , M. Rojšl [-] , J. Locker [-] , L. Knap [-] (71. D. Král [-] )

ŽK: 44. D. Vejman , 62. M. Srkal - 43. M. Brich , 75. J. Vančák , 87. M. Punar . ČK: 64. M. Rojšl .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Nývlt Roman - KURIC Jan, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:34
Michal Švorc

Expert: Marek Pěnička
Tip experta: výhra hostů

V Červeném Kostelci to bude zajímavý zápas. Náchod svá poslední dvě utkání zvládl a vyhraje i nyní.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 17:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 14:02

Tip: výhra hostů