0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:15

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška loupila v Náchodě


Branky


8

V 10. kole se hned na úvod zrodil překvapivý výsledek, když Náchod doma ztratil body s Dobruškou. Pro tým trenéra Petříka to byly důležité body, které týmu mohou pomoci vystoupat ze spodních pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půle se ujala pouze střela Feichtingera

Od prvních minut se hrál opatrný fotbal hlavně mezi vápny s řadou nepřesností na obou stranách. Jako první zahrozili domácí, když ve 12. minutě střílel z úhlu Havlena, jeho střelu Effenberk vyrazil na roh. Hostům se podařilo roh ubránit a založit útok. Doucek vyvezl míč, na polovině hřiště ho předal Feichtingerovi, který ve vápně obešel Čejchana a obstřelem na zadní tyč překonal Kumprechta. V 16. minutě Náchod zahrozil z rohového kopu, který Effenberk vyrazil k Patriku Simonovi, jeho střela ale mířila vysoko nad. O tři minuty později hlavičkoval z malého vápna Havlena, ani on ale míč mezi tři tyče neusměrnil. Ve 32. minutě se osmělila i Dobruška, střelu Paga na zadní tyč ale Kumprecht dokázal vyrazit. Do konce poločasu byly k vidění další zajímavé šance, ale žádná z nich už gólově neskončila.

Náchod svoji převahu v góly nepřetavil

V druhé půli zahrozil jako první opět Náchod, když domácí kapitán Brich hlavičkoval těsně vedle levé tyče. Domácí měli v druhé půli optickou převahu, ale jejich šance pozorná dobrušská obrana ubránila a nebo jim v koncovce chyběla přesnost. Hosté spoléhaly na rychlé přechody. V 61. minutě z jednoho z nich udeřili podruhé. Doucek zatáhl míč do vápna a pokusil se o střelu, tu ještě dokázal zblokovat Knap, ovšem míč se odrazil do míst, kde se nacházel Hašek a ten ho pohotově usměrnil do sítě. Náchod se snažil výsledek zkorigovat, ale v tomto zápase jim nebyla branka souzena. Dobruška se tak hned v prvním zápase desátého kola postarala o překvapení a odvezla si všechny body.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Z naší strany velmi špatný výkon a zasloužená prohra. Byli jsme pomalí, nepřesní v přihrávkách a nedůrazní. Zasloužená výhra hostí. Zklamáním je chování rádoby fanoušků hostí, kteří svým chováním a vulgárními pokřiky na účastníky utkání narušili jinak poklidný průběh zápasu.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Získali jsme důležité body v zajímavém utkání, kdy jsme týmovým výkonem byli pro domácí více než vyrovnaným soupeřem. Ti nás sice po druhé brance přitlačili, ale byla z toho jen série rohů, které jsme ustáli a v závěru mohli ještě z několika brejků zvýšit. Klukům patří dík za přístup k utkání a stálo to za to!



Sestavy


FK Náchod
M. Kumprecht [-] - J. Locker [-] , L. Kudláček [-] (76. D. Král [-] ) , M. Punar [-] , L. Knap [-] , J. Vančák [-] , M. Hanuš [-] (46. M. Rojšl [-] ) , P. Simon [-] (66. M. Jahoda [-] ) , J. Havlena [-] , A. Čejchan [-] , M. Brich [-]

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - A. Hašek [-] (63. J. Žahourek [-] ) , V. Karal [-] , J. Vávrů [-] (80. J. Komůrka [-] ) , D. Doucek [-] , J. Moník [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , P. Feichtinger [-] , T. Štětina [-] (89. L. Prostředník [-] ) , L. Světlík [-]

ŽK: 59. J. Vančák , 59. M. Punar , 65. J. Havlena , 68. M. Brich - 29. A. Hašek , 79. J. Moník , 92. P. Krahulec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čožík Marek - ŠOB Aleš, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích