3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod další překvapení nepřipustil


Branky


16. M. Rojšl , 40. P. Simon , 80. M. Rojšl
11

Náchod v minulém kole překvapivě ztratil všechny body v Libčanech. V sedmém kole doma hostil Jičín, který sice má zatím jen čtyři body, ale ve většině zápasů své soupeře dostatečně potrápil a k bodovému zisku neměl daleko. Náchod ale další zaváhání nepřipustil a i přes nervóznější začátek zápasu doma zvítězil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchod poslal do vedení Rojšl

Náchod byl od prvních minut častěji na míči, ale finální fáze jim vůbec nevycházela. Jičín hrozil zejména rychlými přechody, s těmi si ale domácí obrana dokázala poradit a jednou jim včasným výběhem pomohl gólman Kumprecht. Skóre zápasu se tak poprvé měnilo až v 16. minutě, kdy Punar centrem do vápna našel Knapa, který hlavičkou našel nabíhajícího Rojšla a ten už bez problému uklidil míč do prázdné branky. Domácím se podařilo do poločasu přidat ještě jednu branku, když ve 41. minutě Havlena krásnou kolmou přihrávkou mezi malým vápněm a penaltou našel Simona a ten prostřelil Sýkoru. Domácí mohli do poločasu skóre ještě navýšit, ale v koncovce už byli opět nepřesní.

Csaplárova past tentokrát nesklapla

Jičín měl hned v úvodu druhé půle zajímavou příležitost ze standardní situace, Fidrichova střela ale Kumprechtovi moc starostí nenadělala. Následně náchodský brankář rychlým výkopem vyslal na steč Havlenu, toho ale skvělým zákrokem vychytal Sýkora. Skóre se do konce zápasu změnilo již pouze jednou. V 80. minutě zpečetil výhru Náchoda Rojšl. Toho centrem na zadní tyči našel Simon a Rojšl hlavičkou přidal svoji druhou branku v zápase. V 81. minutě mohl zkorigovat stav zápasu Fidrich, jeho střela ale těsně minula levou tyč.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Do utkání jsme vstoupili dost nervózně, byli jsme nepřesní v kombinaci. Náš výkin se zlepšil až ve druhém poločase. Na konečnýách 3:0 jsme upravili až v 80. minutě a bylo to několika zahozených vyložených šancích. Ano, pokud bychom byli přesnější v koncovce, tak mohlo být naše vítězství vyšší.




Sestavy


FK Náchod
M. Kumprecht [-] - M. Punar [-] , M. Brich [-] (74. M. Hanuš [-] ) , J. Vančák [-] , P. Simon [-] , J. Havlena [-] (80. D. Hrubý [-] ) , A. Čejchan [-] (87. D. Nejman [-] ) , M. Rojšl [-] , J. Locker [-] (74. A. Kočnar [-] ) , L. Knap [-] , D. Král [-]

SK Jičín
M. Sýkora [-] - J. Kuncíř [-] , P. Beneš [-] (80. A. Nálevka [-] ) , P. Mokošín [-] , J. Ulvr [-] , F. Smolík [-] (65. L. Holer [-] ) - D. Fidrich [-] , J. Kuneš [-] , V. Vladeka [-] , O. Zugar [-] (57. J. Matějka [-] ) - D. Machačný [-]

Počet diváků: 105. Rozhodčí: Šob Aleš - VLACHYNSKÝ Kamil, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: výhra domácích

Náchod si bude chtít spravit náladu po prohře s námi a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů