T. Voda 9.
A. Provazník 55. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní podiváná v Týništi


Branky


9. T. Voda , 55. A. Provazník (p.) - 5. J. Havlena (p.) , 28. J. Havlena , 65. M. Rojšl
9

Do Týniště zavítal exdivizní náchod a 200 diváků, kteří na zápas dorazili určitě nelitovali. Ve vyrovnaném utkání vystřelil Náchodu tři body Rojšl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchod se ujal rychle vedení

Na úvodní branku diváci příliš dlouho čekat nemuseli, když už v 5. minutě Havlena pěknou přihrávkou vyslal Rojšla, který byl ve vápně sražen a hlavní rozhodčí nařídil penaltu. K ní se postavil Havlena a poslal Náchod do vedení. Domácí dokázali odpovědět vzápětí, když o čtyři minuty později týnišťský Voda pěknou ranou nedal šanci hostujícímu golmanovi Balážovi.

 

V utkání velmi dobře hrající Jan Havlena ve 28.minutě po přihrávce Kudasiewicze vrátil Náchodu vedení. Havlena mohl ještě do poločasu zkompletovat hattrick, ale ve své další šanci neuspěl. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 pro hosty.

Týniště šanci na vyrovnání v závěru nevyužilo

Týniště vstoupilo do druhé půle aktivně a v 55. minutě po faulu na domácího útočníka nařídil hlavní rozhodčí druhou penaltu. K ní se postavil Provazník a stejně jako Havlena v první půli proměnil a srovnal na 2:2. Domácí mohli vzápětí otočit skóre, ale svoji obrovskou šanci nevyužili. Náchodu koncovka vycházela lépe a v 65. minutě si po standardní situaci našel míč Rojšl a vystřelil Náchodu vítězství. Týniště mohlo v samotném závěru vyrovnat, ale střelu, která mířila do brány zablokoval náchodský Locker. Náchod tedy dokázal udržet vítězství a tím si i udržel první místo v krajském přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler, vedoucí mužstva: Dnes se hrálo za deštivého počasí pod dohledem 200 diváků. Divákům se utkání muselo líbit. Za stavu 2:2 se nám nepodařilo z několika šancí rozhodnout a tak se hostující celek ujal vedení z jediné hrozby. Po standartní situaci šli do vedení 3:2. Utkání nahoru a dolu nabídlo spostu soubojů a vyhrocených situací. Výsledek 3:3 by utkání slušel více.

FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Utkání dvou různých poločasů. V první půli jsme byli jasně lepší my a pokud bychom lépe řešili vypracované situace, tak mohl být náš náskok vyšší. Ve druhé půli byli lepší domácí a těsně před koncem utkání mohli i vyrovnat, ale před prázdnou bránou trefili našeho stopera, byl roh, který jsme odvrátili a body jsme uhájili.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - M. Cvejn [-] , D. Krupka [-] , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , A. Provazník [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (76. V. Nedomanský [-] ) , M. Šotola [-] (85. J. Winkler [-] ) , J. Forejtek [-] , F. Kadavý [-]

FK Náchod
F. Baláž [-] - J. Locker [-] , L. Kudláček [-] , L. Knap [-] , M. Brich [-] (78. A. Čejchan [-] ) , K. Kudasiewicz [-] (78. D. Hrubý [-] ) , J. Vančák [-] , P. Simon [-] (68. D. Král [-] ) , J. Havlena [-] (90. M. Hanuš [-] ) , M. Rojšl [-] , M. Punar [-]

Počet diváků: 180. Rozhodčí: Šob Aleš - VOJTĚCH Lukáš, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Tomáš Štětina
Tip experta: remíza

Týniště bude chtít odčinit vysokou prohru se Solnicí z minulého kola, ale Náchod si zápas pohlídá a těsně vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů