6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 13:30

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice v derby rozstřílela Týniště


Branky


4. M. Jedlička , 23. D. Volf , 42. D. Motl (p.) , 53. M. Vítek , 81. J. Černý , 87. J. Jaroš
11

Třetí kolo mimo derby Náchoda s Českou Skalicí nabídlo i okresní derby Solnice z Týništěm. Solnice napravila zaváháni ze zápasu s Českou Skalici a doma porazila Týnště vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedlička parádní střelou otevřel skóre zápasu

Solnice vstoupila do utkání skvěle, když již ve 4. minutě otevřel skóre bývalý hráč Týniště Martin Jedlička, který parádní střelou z dálky zaskočil gólmana Baťhu. Solnice byla i nadále aktivní a ve 23. minutě rychlou kombinaci domácích zakončil David Volf. Solnice do poločasu udeřila ještě jednou, když se po faulu na Marka Vítka kopala penalta. K ní se postavil David Motl a s přehledem zvýšil na poločasových 3:0.

Solnice v druhé půli třemi góly potvrdila jasné vítězství

Solnice byla aktivnější i ve druhém poločase a přidala další branky. V 53. minutě Michael Ptáček parádní přihrávkou vyslal na steč Marka Vítka, který překonal Baťhu. Poslední dvě branky přidali domácí v závěru. V 81. minutě si na centr z levé strany naběhl střídající Jakub Černý, jeho hlavička mířila pouze do břevna bohužel pro hosty se od brankáře Baťhy odrazila za brankovou čáru. Finální podobu skóre dal v 87. minutě solnický kapitán Jaroš, který hlavičkou dopravil do sítě tečovanou střelu Motla.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Díky rychle vstřelenému gólu v úvodu jsme se uklidnili a celý zápas drželi pevně ve svých rukách. Předváděli jsme hezké akce, a tak skóre narůstalo. Pro hosty mohlo být ještě hůř, ale jejich gólman předvedl několik skvělých zákroků. 3 body z derby zůstaly v Solnici, nikdo se nezranil, takže naprostá spokojenost.

SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler, vedoucí mužstva: Dnes se nám od začátku nedařilo vůbec nic a soupeř nás přehrával ve všech směrech. Brzký inkasovaný gól tomu nepomohl. Na dnešním výkonu se těžko hledá něco pozitivní. Snad se jen ponaučit a soustředit na příští týden. Gratulace soupeři.



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] (75. J. Hlavsa [-] ) - M. Vítek [-] , L. Pavlíček [-] (65. J. Černý [-] ) , D. Volf [-] (65. P. Vítek [-] ) , O. Tobiška [-] (75. F. Štěpán [-] ) , D. Motl [-] , J. Nejman [-] , J. Jaroš [-] , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] , P. Nosek [-] (65. M. Kos [-] )

SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - D. Šedivý [-] , M. Cvejn [-] (46. V. Nedomanský [-] ) , D. Krupka [-] (34. D. Diblík [-] ) , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (57. J. Winkler [-] ) , M. Šotola [-] , J. Forejtek [-] , F. Kadavý [-] (74. Š. Kouba [-] )

ŽK: 46. T. Repák , 56. J. Forejtek , 76. M. Šotola , 87. V. Nedomanský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - STIEBER Filip, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: výhra domácích

Solnice minulé kolo překvapivě prohrála. Doma je ale velice silná a proti Týništi vyhraje 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích