3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 14:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín bere proti Jaroměři tři body i díky skvělému výkonu Sýkory


Branky


42. P. Mokošín (p.) , 75. V. Matějka , 91. J. Nálevka
11

Zápas nabídl mnoho dramatických okamžiků, včetně parádních zákroků obou brankářů a dvou pokutových kopů. Nakonec se z vítězství 3:0 a třech bodů radoval Jičín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný šancí

Již v první minutě  se po rychlém úniku po pravé straně od Fidricha a následném rohu míč odrazil k Machačnému, který však poslal střelu vedle branky Červenky. Hosté zahrozili v 5. minutě brankář Sýkora ale bravurně průnik zlikvidoval.

 

V 7. minutě se za obranu dostal k míči Beneš, asistent rozhodčího však zvedl praporek a akci zastavil pro ofsajd. V 11. minutě Kuncíř vrátil hlavou míč zpět na nabíhajícího Beneše, ten ale velmi dobrou příležitost nevyužil. Následovala další akce, kdy Fidrich ve 21. minutě vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře a jeho technická střela těsně minula levý horní roh branky.

 

Ve 22. minutě po autovém vhazování zahrozila Jaroměř, ale brankář Sýkora byl připraven. Ve 41. minutě trefil Zugar levou tyč, následně hosté hráli rukou a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Patrik Mokošín, který tvrdou ranou pod břevno dostal Jičín do vedení 1:0. Toto skóre svítilo na světelené tabuli i na konci první půle.

Jičín své šance proměňoval a bere tak bod navíc

Začátek druhého poločasu přinesl rychlý útok Jičína, který však brankář Červenka dokázal zastavit. V 58. minutě při závaru před brankou Jičína byl hostující útočník faulován a hlavní rozhodčí nařídil penaltu. K míči se postavil Votrubec, ale brankář Sýkora ho vychytal.

 

V 61. minutě měl Fidrich další šanci, když se dostal do vápna a přihrál Machačnému, ale brankář Červenka jeho střelu vyrazil. V 75. minutě unikl střídající Matějka po pravé straně a tvrdou ranou z úhlu zvýšil skóre na 2:0.

 

Jaroměř vsadila na hru vabank, což umožnilo domácím prostor k nebezpečným brejkům. V 85. minutě utekl Fidrich se Zugarem na jednoho obránce, avšak přihrávka na Zugara skončila v rukavicích brankáře Červenky.  V závěru zápasu se hosté dostali do další velké šance, ale proti byl opět skvěle chytající Sýkora. V závěrečné 91. minutě uzavřel Nálevka skóre zápasu, když zvýšil na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Jsem moc rád, že jsme dnes uhráli 3 body už proto, že jsme v žádném případě nechtěli dopustit scénář loňského podzimu. Jaroměř je neskutečně nadupaný tým, který bude hrát o postup. My dnes vytěžili z minima maximum. Hostům chyběli dva klíčoví záložníci, toho jsme dnes využili, jak jsme chtěli. Oceňuji bojovnost a intenzivnost hry svého týmu i výrobu dalších gólových situací, podržel nás opět výborný gólman. Podle mě jsme v tom vedru chtěli víc, měli jsme víc šanci a výhra je zasloužená.




Sestavy


SK Jičín
M. Sýkora [-] - J. Ulvr [-] , J. Kuncíř [-] , A. Gaubman [-] (64. P. Buchvald [-] ) , J. Vrabec [-] (76. J. Nálevka [-] ) - P. Beneš [-] (60. V. Matějka [-] ) , P. Mokošín [-] , O. Zugar [-] , D. Fidrich [-] - J. Macháček [-] (60. V. Vladeka [-] ) , D. Machačný [-] (76. F. Smolík [-] )

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - Z. Kocourek [-] , M. Exnar [-] , O. Častvaj [-] (53. Š. Rind [-] ) , D. Votrubec [-] , M. Exnar [-] (81. M. Sekyra [-] ) , D. Valášek [-] , A. Pohořálek [-] , J. Podolník [-] (81. J. Prokš [-] ) , J. Bajer [-] (28. J. Kudrnáč [-] ) , A. Horák [-]

ŽK: 67. D. Machačný , 79. J. Ulvr , 81. J. Nálevka , 84. P. Buchvald - 62. M. Exnar , 81. M. Exnar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TUREK Jiří - KLEČKA Ivan, ČERNÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: remíza

V Jičíně očekávám velice vyrovnané utkání. Oba týmy mají zatím 1 bod a tak tipuji remízu 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích