2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kollár vystřelil Týništi tři body


Branky


9

Týniště domácí zápas proti Jičínu zvládlo. Velký podíl na tom má jejich kapitán Kollár, který dvěma góly vystřelil domácím výhru a zejména jeho první branka stála za to.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kollár vymetl všechyn pavouky v brance Sýkory

Domácí vstoupili do utkání senzačně, již ve druhé minutě si míč vzal domácí kapitán Kollár, obešel několik hráčů a nechytatelnou střelou do šibenice poslal domácí do rychlého vedení. Týniště pokračovalo v aktivní hře a a Jičín několika dobrými zákroky podržel gólman Sýkora. V následujících minutách převzal iniciativu Jičín, ale vyložené šance si nevytvářel. Týniště hrozilo z rychlých přechodů, ale hosty držel dobře chytající Sýkora.

Rozhodnutí přišlo až v závěru

I v druhém poločase se hrál pohledný fotbal ze šancemi na obou stranách. Míč se do sítě však dostal až v poslední minutě a byl to opět týnišťský kapitán Radek Kollár, který po závěrečném tlaku Jičína využil jeho hru vabank a po odraženém rohovém kopu přeběhl celé hřiště a gólem do prázdné branky zvýšil na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler, vedoucí mužstva: Úvod soutěže se nám celkově povedl. Krásná úvodní branka Kollára nám na půlku poločasu dodala sebevědomí, potom začali hosté. Dnes jsme hráli hodně obětavě a snažili se vzadu neinkasovat. Během druhé půle jsme mohli přidat pojišťující branku, ale šance jsme neproměnili. Proto až do závěru hrajeme se strachem o jednu branku. Když už hosté vystřelili, v bráně měl Baťha zavřeno. Na konci si pro druhou branku doběhl do prázdné Kollár, a tak slavíme tři body.

SK Jičín
Petr Beneš, trenér: 20 minut jsme hořeli a ve hře nás držel skvělý Sýkora, který ukázal,že jsme zvolili dobře.Od 25. jsme domácí dostali pod tlak, a začali mít šance.Poločas jsme dohráli na půlce domácích a pokračovali v tom i ve 2.půli.Mohli jsme si vytvořit víc šancí, lepší centry ze stran,ale za 70 minut hry musím tým pochválit.Náš výkon byl intenzivní a muselo se to líbit i divákům.Body nemáme a musíme je získat příště.Utkání rozhodl domácí kapitán.Skvělá atmosféra díky fanouškům domácích a Super hřiště.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - D. Šedivý [-] (80. J. Winkler [-] ) , M. Cvejn [-] (80. J. Marha [-] ) , D. Krupka [-] (72. D. Diblík [-] ) , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (80. T. Brandejs [-] ) , M. Šotola [-] , J. Forejtek [-] , F. Kadavý [-] (60. V. Nedomanský [-] )

SK Jičín
M. Sýkora [-] - J. Ulvr [-] (77. A. Gaubman [-] ) , V. Vladeka [-] (55. J. Kuneš [-] ) , J. Vrabec [-] (60. J. Lánský [-] ) , J. Kuncíř [-] - O. Zugar [-] , D. Fidrich [-] , P. Mokošín [-] , V. Matějka [-] - J. Macháček [-] , D. Machačný [-]

ŽK: 29. J. Šreibr , 33. M. Cvejn , 87. J. Marha - 75. J. Lánský .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Suchomel Karel - MORÁVEK David, LOUVAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Ondřej Častvaj
Tip experta: výhra domácích

Jičín v prvním kole remizoval doma se Skalicí, zatímco Týniště odpočívalo. Očekávám vyrovnaný zápas, rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích