2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 14:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov domácí zápas s Červeným Kostelcem zvládl


Branky


9

Za deštivého počasí se na rychnovské umělce odehrálo vyrovnané utkání, kde góly padly až po přestávce. Rychnov díky dvěma slepeným gólům dokázal doma zvítězit a připsal si důležité tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V první půli byly k vidění šance na obou stranách, žádná ale gólem neskončila a do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Góly začaly padat až v poslední půlhodině

Druhá púle nabídla také několik šancí na obou stranách, dokonce zazvonila i branková konstrukce. Domácí zlomili utkání dvěma slepenými góly. Nejprve v 56. minutě využil zaváhání hostujícího obránce Tomáš Markovič a střelou podél brankáře na zadní tyč otevřel skóre. Druhá branka padla o tři minuty později, kdy nejprve vybojoval míč Jakub Kocman, akce následně pokračovala přes Markoviče, který zatáhl míč do vápna a kolmou přihrávkou našel nabíhajícího Vojtěcha Lihaříka, který doklepl míč do prázdné branky.

 

Hosté dokázali snížit v 72. minutě, kdy po pěkné přihrávce Davida Petrů Dominik Vejman propálil gólmana Tobišku. I přes tlak hostů Rychnov dokázal jednogólový náskok udržet a mohl se tak radovat ze třech bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: V počasí, hodícímu se spíše k říjnu, jsme museli vzít zavděk umělkou. Bylo jasné, že utkání bude hlavně o bojovnosti. Dvěma slepenými góly jsme se dostali do vedení 2:0. Soupeř se však nevzdal, přeskupil řady a zle nám zatápěl. Naše obrana, až na jeden okamžik, výškovou převahu eleminovala a když při nás stálo i štěstí, tak důležité vítězství zůstalo doma! Pochvala týmu za bojovnost a nasazení.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: O jakýkoliv bodový zisk jsme se připravili hrubými individuálními chybami, kdy jsme soupeře v úvodu druhé půle nechali jít do dvoubrankového vedení, naší nízkou produktivitou. Domácím několikrát pomohla branková konstrukce, odjíždíme z Rychnova smutní a bez bodu.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - J. Kábrt [-] , Š. Vacek [-] , J. Nosek [-] , J. Kocman [-] - V. Lihařík [-] , M. Rücker [-] , D. Veselý [-] , J. Lukášek [-] (87. J. Šťovíček [-] ) - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (73. F. Široký [-] )

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , L. Hlava [-] , D. Veseleňák [-] (46. D. Vencl [-] ) , D. Hlava [-] , M. Srkal [-] (83. P. Prokop [-] ) , J. Čejchan [-] , P. Kratěna [-] (83. J. Malina [-] ) , Š. Donát [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 49. T. Markovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šob Aleš - ČOŽÍK Marek, PRŮCHA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Michal Kos
Tip experta: výhra domácích

Rychnov doma umí, což dokazoval i minulou sezónu. Navíc fanoušci svůj tým poženou a Rychnov tedy zvítězí.

Tip: výhra domácích